Dar vienas demokratas paskelbė sieksiantis JAV prezidento posto | Diena.lt

DAR VIENAS DEMOKRATAS PASKELBĖ SIEKSIANTIS JAV PREZIDENTO POSTO

Sąrašas vis ilgėja: dar vienas demokratas pareiškė sieksiantis JAV prezidento posto 2020 metais vyksiančiuose rinkimuose. Pirmadienį apie tai paskelbė kongresmenas Ericas Swalwellas. „Aš jau daug padariau, tačiau galiu padaryti dar daugiau“, – sakė 38-erių politikas stoties CBS laidoje „Late Night Show“.

E. Swalwellas, dirbantis Atstovų Rūmų žvalgybos ir teisės komitete, pareiškė, kad, be kita ko, sieks ginklų įstatymo sugriežtinimo. „Aš kalbėjau su vaikais, kurie sėdi klasėse ir bijo tapti naujomis ginkluoto smurto aukomis, – teigė parlamentaras. – Aš matau, kad Vašingtonas po tylos minučių nieko nedaro. Ir aš matau parlamentarus, kurie savo ginklus myli labiau nei savo vaikus“.

Pirminiai rinkimai, per kuriuos demokratai rinks savo kandidatą į prezidentus, prasidės tik po metų, tačiau kova jau vyksta.

Apie savo siekį dalyvauti rinkimuose iki šiol paskelbė keliolika demokratų. Demokratai tikisi kitais metais vyksiančiuose prezidento rinkimuose atsikovoti Baltuosius Rūmus iš respublikono Donaldo Trumpo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS