Į nesutarimų draskomą konkursą „Mis Amerika“ renkasi dalyvės | Diena.lt

Į NESUTARIMŲ DRASKOMĄ KONKURSĄ „MIS AMERIKA“ RENKASI DALYVĖS

  • 0

Atlantik Sityje ketvirtadienį į pokyčius išgyvenantį ir vidaus nesutarimų draskomą konkursą „Mis Amerika“ susirinks 51 dalyvė.

Konkurso pirmininkė Gretchen Carlson (Gretčen Karlson) socialiniame tinkle „Twitter“ vaidijosi su dabartine titulo „Mis Amerika“ turėtoja Cara Mund (Kara Mand), kuri teigė, kad konkurso pareigūnai bandė kontroliuoti jos pasisakymus ir ją „nutildė“.

Organizatoriai daugiau kaip pusėje valstijų ragino buvusią televizijos „Fox News“ vedėją G. Carlson ir konkurso vadovę Reginą Hopper (Redžainą Hoper) atsistatydinti. Iš dalies nepasitenkinimą kelia tai, kaip birželio mėnesį buvo paskelbtas sprendimas konkurse atsisakyti maudymosi kostiumėlių rungties.

Dalyvės iš 50 valstijų ir Kolumbijos apygardos ketvirtadienį po pietų susitiks su visuomene. Naujoji „Mis Amerika“ bus karūnuota rugsėjo 9 dieną salėje „Boardwalk Hall“; konkursą televizija transliuos visai šaliai.

G. Carlson ir R. Hopper vadovavimą perėmė anksčiau šiais metais, paaiškėjus, kad ankstesni konkurso pareigūnai siuntinėjo elektroninius laiškus, kuriuose žeminama buvusių „Mis Amerika“ išvaizda, intelektas ir lytinis gyvenimas.

C. Mund rugpjūčio 17-osios laiške buvusioms „Mis Amerika“ rašė, kad buvo palikta be interviu, nebuvo kviečiama į susitikimus, o jos nufilmuota atsisveikinimo kalba buvo sutrumpinta iki 30 sekundžių, nes ji interviu vienam laikraščiui netiesiogiai užsiminusi apie problemas dėl konkurso vadovybės.

Po šio laiško G. Carlson tviteryje atsakė, kad C. Mund veiksmai kainavo konkursui 75 tūkst. dolerių (64,3 tūkst. eurų) naujų stipendijų ir kad ji „jau mato neigiamus atgarsius visoje organizacijoje“.

Konkursą organizuojanti „Miss America Organization“ naujienų agentūrai „Associated Press“ šį mėnesį išreiškė viltį, kad šiemet galės išdalyti bent jau tiek pat stipendijų, kiek išdalijo pernai – už maždaug 500 tūkst. dolerių (429 tūkst. eurų).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS