Irano televizijos vadovas atleistas dėl J. Chano sekso scenos | Diena.lt

IRANO TELEVIZIJOS VADOVAS ATLEISTAS DĖL J. CHANO SEKSO SCENOS

  • 1

Irano valstybinio transliuotojo IRIB vieno iš regioninių padalinių vadovas buvo atleistas už tai, kad netyčia leido pro griežtą cenzūros schemą praslysti sekso scenai su Jackie Chanu (Džekiu Čanu), pirmadienį pranešė šalies žiniasklaida.

Irano Kišo salos žiūrovai buvo šokiruoti, kai jų vietinė stotis parodė veiksmo filmų žvaigždės sceną, kurioje jis mylisi su prostitute. Tokiomis filmų scenomis labai toli peržengiamos įprastos ribos Irane, kur vyrams ir moterims ekrane net neleidžiama paspausti vieni kitiems rankų.

Vienam žiūrovui paskelbus minimą sceną internete, greit pasigirdo atsakas.

„Socialinėje žiniasklaidoje buvo platinamos filmo su Jackie Chanu, kurį, regis, parodė „Kish IRIB“, amoralių scenų ištraukos, – paskelbė pusiau oficiali naujienų agentūra ISNA. – Šios scenos, kurios absoliučiai prieštarauja IRIB principams, galiausiai nulėmė kai kurių IRIB darbuotojų Kiše atleidimą ir papeikimą.“

Pranešime nurodoma, kad tarp atleistųjų yra IRIB Kišo padalinio generalinis direktorius.

Tačiau kai kurie iraniečiai piktinosi, kad niekas nebuvo atleistas dėl praėjusios savaitės autobuso avarijos Teherano Azado universitete, per kurią žuvo 10 studentų.

„Autobusai verčiasi, lėktuvai dūžta, laivai skęsta... (ir) niekas neatleidžiamas... Kelios seksu užsiimančio Jackie Chano sekundės per IRIB – ir iškart atleisti visi to padalinio darbuotojai“, – rašė vienas socialinio tinklo „Twitter“ vartotojas.

Vienas IRIB vedėjų Reza Rashidpooras (Reza Rašidpuras) per savo rytinę pokalbių laidą juokavo, jog kontroversijos būtų buvę išvengta, jei IRIB būtų prirašiusi paaiškinimą, kad J. Chanas yra vedęs aktorę, kuri vaidino prostitutę.

Jis turėjo omenyje vieną praėjusios savaitės laidą, prie kurios IRIB pridėjo paaiškinimą, kad ekrane matyta jauna už rankų susikibusi pora tikrame gyvenime yra vyras ir žmona.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Pagarba Irano valdžiai. Ten iškrypėliai savo paradų dar ilgai neruoš.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS