JAV surinko 1,4 mlrd. dolerių iš muitų plienui ir aliuminiui | Diena.lt

JAV SURINKO 1,4 MLRD. DOLERIŲ IŠ MUITŲ PLIENUI IR ALIUMINIUI

  • 5

JAV prezidento Donaldo Trumpo administracija, įvedusi muitus plienui ir aliuminiui, surinko per 1,4 mlrd. JAV dolerių per mažiau nei penkis mėnesius, praneša televizijos kanalas CNBC remdamasis JAV Kongreso ataskaita.

Manoma, kad metams baigiantis bendras pelnas, gautas įvedus tarifus ES šalims, Kanadai ir Meksikai, sieks 7,5 mlrd. dolerių.

JAV Kongreso paskaičiavimu, kovo 23-liepos 16 d. laikotarpiu Jungtinės Valstijos surinko iš muitų plienui bei aliuminiui atitinkamai 1,1 mlrd. ir 344,2 mln. dolerių.

Rugpjūčio 10 dieną JAV prezidentas Donaldas Trumpas nurodė padvigubinti muitus aliuminiui ir plienui iš Turkijos - iki atitinkamai 20 ir 50 proc. Po tokio D Trumpo sprendimo Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas pareiškė, kad Jungtinės Valstijos „smogė į nugarą“ savo Turkijos partneriams“.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

D.GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

tai

dabar uz tas babkes masonai statys bunkerius nuo A ir kurs kosmine kariumene....

Heras-nuomone

Tuoj pasibaigs iškeliamos Amerikai pardavimo kainos ir muitas pakabinamas pirkėjui ir va gaunasi kad nuostoliai Amerikai didesnį nei jie gavo o dar jiems žada nutraukti sutartis dėl metalų ir kas toliau o jie nepaskaiciavo savo kiek jiems reikia mokėti už įvežimą į Europą ir kiek jie išmetė lėšų štai kaip ,skaiciuokit kiek to pelno
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS