JT ragina Kijevą ir Maskvą imtis priemonių padėčiai Ukrainos rytuose deeskaluoti | Diena.lt

JT RAGINA KIJEVĄ IR MASKVĄ IMTIS PRIEMONIŲ PADĖČIAI UKRAINOS RYTUOSE DEESKALUOTI

  • 3

Jungtinėse Tautose kreipiamasi į Ukrainos ir Rusijos valdžią imtis priemonių, kad būtų deeskaluota padėtis Ukrainos rytuose, pranešė antradienį JT generalinio sekretoriaus oficialusis atstovas Farhanas Haqas (Farhanas Hakas).

„Mes vėl raginame Ukrainos ir Rusijos valdžia deeskaluoti situaciją ir bet kuriuos prieštaravimus sureguliuoti dialogu“, – pabrėžė jis per spaudos konferenciją.

Gairės: Jungtinės Tautos, Farhanas Haqas, Ukraina, Rusija, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

mizantropas

be reikalo ragina, nes ruskiai į tokius raginimus nekreipia dėmesio, juk jie iki šiol yra fašistai ir uzurpatoriai, jie net nemoka elgtis padorioje užsienio šalių kompanijoje, yra ir liks laukiniais. Todėl reikia tik džiaugtis, kad jų šalies "didysis vadas" putleris neatlaikė ir pradėjo Ukrainos puolimą, todėl dabar ir ES užmigusioms kultūringoms šalims atsivėrė akys. Apie tokią rusiją mes seniai įspėjome ES, dabar turime putlerio azijinę rusiją vienoje pusėje ir ES bei JAV kitoje.

Protingas RUSAS

Putino Rusija – agresorė valdoma Kremliaus fašistinės chuntos. Nemanau, kad agresorė Putino Rusija ims taip ir paklus JT raginimams deeskaluoti padėtį Ukrainos rytuose.

taip taip

Tai bus labai sunku padaryti kol ukrainoj valdo fasistai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS