Kate ir Williamas „įamžinti“ vonioje maudantys princą George | Diena.lt

KATE IR WILLIAMAS „ĮAMŽINTI“ VONIOJE MAUDANTYS PRINCĄ GEORGE

  • 1

Likus vos kelioms dienoms iki britų princo George'o (Džordžo) krikštynų, Kambridžo kunigaikštis Williamas (Viljamas) ir kunigaikštienė Catherine (Ketrin) paskelbė gana intymias nuotraukas, kuriose jie kartu su mažyliu mėgaujasi maudynėmis, rašoma tinklalapyje reveal.co.uk/real-life-stories, tačiau viskas yra ne taip, kaip atrodo.

Kaip rašoma jas paskelbusiame tinklalapyje, iš pirmo žvilgsnio galima pamanyti, kad šioje pramogoje dalyvauja ir pati karalienė Elizabeth II (Elzbieta II), padedanti kunigaikščiams maudyti jos vaikaitį. Jos karališkoji didenybė fotografuodama net pasišluosto savo telefoną „iPhone“, kad galėtų turėti kelis nepriekaištingus savo darytus provaikaičio kadrus.

Tačiau vis tik kilus įtarimui, kad populiarieji karališkosios šeimos atstovai nuotraukose atrodo kiek kitaip, išaiškėja, kad nuotraukos yra padirbtos!

Karališkus rūmus ir įžymybes parodijuojanti menininkė Alison Jackson (Elison Džekson) jose panaudojo tinkamai parinktus aktorius.

Dar vienoje nuotraukoje karališkasis kūdikis, kurio tikrasis vardas yra Princas George'as Alexanderas Louis, atrodo labai patenkintas savo karūna ir mėgaujasi išdidžių tėvų dėmesiu.

Nors nuotraukos ir netikros, mums vis tiek įdomu, ar jos nors kiek primena tai, kas iš tiesų vyksta Bakingamo rūmuose...

GALERIJA

  • Kate ir Williamas „įamžinti“ vonioje maudantys princą George
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

baudziauninkai

kada nustosite svaigti del tu viduramzisku atgyvenu- melynakrauju?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS