Komikas B. Cosby teisėjo pripažintas „seksualiniu grobuonimi“ | Diena.lt

KOMIKAS B. COSBY TEISĖJO PRIPAŽINTAS „SEKSUALINIU GROBUONIMI“

  • 1

JAV televizijos legenda Billas Cosby (Bilas Kosbis) yra „smurtaujantis seksualinis grobuonis“, antradienį nusprendė teisėjas.

Toks teisėjo sprendimas reiškia, kad B. Cosby visą likusį gyvenimą turės lankyti psichologo konsultacijas ir kas ketvirtį prisistatyti pareigūnams. Jo pavardė bus įtraukta į lytinių nusikaltėlių registrą ir apie tai bus pranešta kaimynams, mokykloms ir aukoms.

Tokį sprendimą teisėjas Stevenas O'Neilas (Stivenas Onilas) priėmė antradienį, ruošdamasis paskirti bausmę 81 metų komikui.

Anksčiau B. Cosby buvo pripažintas kaltu 2004 metais savo namuose Filadelfijos priemiestyje vaistais apsvaiginęs ir pasikėsinęs išžaginti perpus jaunesnę buvusią Templio universiteto darbuotoją Andreą Constand (Andrėją Konstand).

Prokurorai prašo kaltinamajam skirti 10 metų laisvės atėmimo bausmę. Gynyba siekia, kad garsiam komikui būtų skirtas namų areštas.

B. Cosby advokatai dėjo daug pastangų, kad jų ginamasis išvengtų „smurtaujančio seksualinio grobuonio“ etiketės. Jie tvirtina, kad Pensilvanijoje galiojantis lytinių nusikaltimų įstatymas prieštarauja šalies konstitucijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tai

ka... ?.. ar cia vakaru /jav/ morale kad ja propoguojat ir ka vaikai mato ir mokosi nuo mazens tai ka noret jei ir jav kunigai tokie patys juk ju velniskas .sventumas jiems tai leidz ia......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS