„The New York Times“ leidėjas: D. Trumpo išpuoliai prieš žiniasklaidą kelia pavojų | Diena.lt

„THE NEW YORK TIMES“ LEIDĖJAS: D. TRUMPO IŠPUOLIAI PRIEŠ ŽINIASKLAIDĄ KELIA PAVOJŲ

  • 2

Jungtinių Valstijų dienraščio „The New York Times“ leidėjas sekmadienį pareiškė įspėjęs prezidentą Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą), kad jo išpuoliai prieš žiniasklaidą yra „pavojingi ir žalingi mūsų šaliai“.

Taip A. G. Sulzbergeris pakomentavo liepos 20 dieną vykusį jo susitikimą su prezidentu. Po šio susitikimo D. Trumpas tviteryje parašė, kad jie „praleido daug laiko kalbėdami apie didžiules „netikrų naujienų“ apimtis žiniasklaidoje“ ir kaip netikros naujienos nulėmė jo pareiškimą, jog žiniasklaida yra žmonių priešė.

„The New York Times“ leidėjas tvirtino susitikęs su šalies vadovu, kad pasikalbėtų apie jo „nerimą keliančią prieš spaudą nukreiptą retoriką“.

A. G. Sulzbergeris sakė paprašęs D. Trumpo „persvarstyti savo išpuolius žurnalistikos atžvilgiu, kurie, manau, yra pavojingi ir žalingi mūsų šaliai“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

juk

ir musu /ziniasklaida dirba/ tais paciais metodais tik skirtumas tas kad ji skatinama /globeju/ o Trampas turi savo nuomone.....

manau

Jeigu tai iš tikrųjų būtų žiniasklaida, o ne melasklaida, niekas jokių pretenzijų žurnalistams neturėtų. Juk tai jų dėka melo kanalizacija liejasi per kraštus ir baigia užtvindyti pasaulį.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS