Pasakęs kalbą Davose D. Trumpas išvyko iš Šveicarijos | Diena.lt

PASAKĘS KALBĄ DAVOSE D. TRUMPAS IŠVYKO IŠ ŠVEICARIJOS

  • 3

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), pasakęs kalbą metiniame įtakingiausių ekonomistų forume Davose, Šveicarijos Alpėse, išvyko iš Šveicarijos.

Penktadienį vėlai vakare jis jau turėtų būti JAV Baltuosiuose rūmuose.

Savo kalboje pasauliniame ekonomikos forume Davose D. Trumpas pasakė, kad, jam vadovaujant, Amerika yra atvira verslui. Jis dar mėgino įtikinti nepatiklią auditoriją, kad Jungtinėse Valstijose vykstantis ekonomikos augimas pagal jo „Amerika pirmiausia“ darbotvarkę yra naudingas visam pasauliui.

D. Trumpas dar turėjo susitikimų su Didžiosios Britanijos, Izraelio, Šveicarijos ir Ruandos vadovais, pietavo su Europos verslo vadovais, siekdamas padrąsinti juos investuoti Amerikoje.

Kitą savaitę jis sakys amerikiečiams savo pirmąją „Valstybės padėtis“ (State of the Union) kalbą .

Išvykdamas namo, D.Trumpas parašė tviteryje: „Grįžtu po dviejų nuostabių dienų Davose. Kalba apie Amerikos ekonominį atgimimą sutikta palankiai. Daugelis mano sutiktų žmonių investuos J.A.V.!“

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Reikia Europai įsivest muitus JAV produkcijai: "Pirmiausia Europa!".

NA NA

atskrido Trampas į šiltesnius kraštus , paplasnojo savo plunksnelėm ,pasiklausė čiulbėjimo ir vėl išskrido ,_______vargu ar Europa nori susispausti ir tarpusavyje kariauti ,dėl Trampo rinkų ,,,,,sėkmės Europai tarpusavyje susikalbėti ,be tarpininkų ,,,

Močiutė

Ir pašvilpkit jam visi į vieną vietą. Šunys loja-karavanas eina!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS