Plinta nauja mada: sako, kad sustiprina šeimos ryšį | Diena.lt

PLINTA NAUJA MADA: SAKO, KAD SUSTIPRINA ŠEIMOS RYŠĮ

  • 16

Beveik kas ketvirtas vokietis turi bent vieną tatuiruotę, o tatuiruotų jaunų žmonių yra dar daugiau. Dortmunde buvo surengtas tatuiruočių šou, kuriame pastebima nauja mada – bendros tėvų ir vaikų tatuiruotės.

Mama Corinna Engel ir dukra Chiara nusprendė pasidaryti šeimyninę tatuiruotę. Tam mama ir dukra nuvyko į Dortmundo tatuiruočių mugę, kur vokiečiams jau siūlo tokią paslaugą. 

„Mus sieja glaudus tarpusavio ryšys. Nuo pat pradžių daug dalykų patyrėme kartu, daug kartu atstogavome, daug bendro laisvalaikio, daug bendrų pomėgių“, – teigė mama C. Engel. 

Moterys pasirinko saulės ir mėnulio derinį. Tai antroji dukros tatuiruotė, mamos – pirmoji. Tendencijos rodo, kad dabar tatuiruotes darosi vis daug vyresnio amžiaus žmonių.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

51 metų mamai drąsos netrūksta. Tikino, kad visiškai neskauda.

Mama ir dukra patenkintos, dabar jos turės bendrą šeimyninę tatuiruotę. 

„Jos tiesiog parodo mūsų ryšį“, – džiaugėsi moteris. 

Mamos ir dukros ryšys tapo dar stipresnis. Ir jį sutrikdyti, o tuo labiau sunaikinti, bus tikrai nelengva.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

nu jo

Man tai tie taturuoti,tai kaip velykiniai kiausiniai atrodo.

šaknys

..to vadinamo kūno dekoravimo - pirmykščių žmonių kultūrose. Kiti "pigmėjais" save paverčia ir tuomet, kai "nervai nelaiko", nes tiki, kad galūnes ar kitas kūno vietas išpaišius, gyvenimas pagerės. Deha...

Tikri vėjai

Kiekvienas kleckas nėra menas. Tikrasis ryšys ir meilė pasireikš arba ne kai reikės senatvėje slaugyti sergančius tėvus ir keisti sauskelnes. Bendros atostogos, malonūs dalykai visiems patinka. Tikras ryšys sužiba arba ne bendruose sunkumuose.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS