Princesės Catherine staigmena nustebinta britė: su vyru buvome priblokšti | Diena.lt

PRINCESĖS CATHERINE STAIGMENA NUSTEBINTA BRITĖ: SU VYRU BUVOME PRIBLOKŠTI

  • 3

Sausio viduryje paskelbus, kad Velso princesei Catherine buvo atlikta operacija, karališkoji šeima sulaukė viso pasaulio žmonių palaikymo. Vis dėlto, ilgam iš viešumos pasitraukusi sosto įpėdinio princo Williamo žmona kėlė daug klausimų apie savo sveikatą ir net santuoką. Svarstymų buvo įvairių, o spekuliacijas sustabdė pati Catherine, kovą paskelbusi, kad serga vėžiu ir atlieka prevencinį ligos gydymą. Net ir tokioje sudėtingoje situacijoje princesė nepamiršo tautiečių ir gerbėjų.

Anot britų spaudos, viena britė, socialiniame tinkle „X“ prisistatanti Allexmarie vardu, gavo atvirutę nuo princesės. Dar sausį Allexmarie paštu išsiuntė šilčiausius linkėjimus Catherine ir linkėjo jai pasveikti po operacijos. Tada vėžio diagnozė dar nebuvo aiški.

Allexmarie – ne vienintelė britė, kuri gavo atsakymą iš karališkosios šeimos. Kensingtono rūmai atsakė daugumai, kurie siuntė atvirukus su linkėjimais princesei.

„Šiandien gavau nuostabų laišką, kurį saugosiu visą gyvenimą. Su vyru buvome priblokšti, kai pamatėme, kad voke – graži atvirutė. Siunčiame savo maldas ir gydančius žodžius Velso princesei“, – portalui „Mirror“ sakė sveikinimą gavusi britė.

Atvirutėje karališkoji šeima lakoniškai dėkojo už šiltus žodžius ir linkėjimus.

„Dėkojame už šiltus linkėjimus jos didenybei Velso princesei. Labai vertiname tokį jūsų poelgį“, – buvo parašyta atviruke.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Prieš kelias savaites apie vėžio diagnozę paskelbusi princesė Catherine šiuo metu leidžia laiką su vyru bei trimis poros vaikais. Moteriai taikomas prevencinis chemoterapijos gydymas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

JŪRA

Stiprybės ir tikėjimo,kad liga atsitrauks ,nęs visame pasaulyje Jūs turite tiek Jus mylinčių širdžių.

Jovile

Tik stiprios sveikatos ir bučinių nuo saulutės. Jūs nuostabi, jūsų nuostabi šeima. Stiprybės ir ištvermės. Pagarbiai

ogi

matomai dabartynio monarho itakos daktaru buvo slaptai suskiepyta /marmalais/ kurie ir privede prie sios busenos koznam savo karma???????

SUSIJUSIOS NAUJIENOS