Popiežius homoseksualių polinkių turintiems vaikams rekomenduoja psichiatrą | Diena.lt

POPIEŽIUS HOMOSEKSUALIŲ POLINKIŲ TURINTIEMS VAIKAMS REKOMENDUOJA PSICHIATRĄ

Popiežius Pranciškus pasisakė už tai, kad homoseksualių polinkių turintys vaikai būtų siunčiami pas psichiatrą. Tai jis pareiškė sekmadienį spaudos konferencijoje, surengtoje lėktuve jam grįžtant iš dviejų dienų viešnagės Airijoje.

Atsakydamas į vieno žurnalisto klausimą, ką jis pasakytų galimai homoseksualaus vaiko tėvams, pontifikas pareiškė, kad patartų jiems „melstis, nesmerkti, kalbėtis, suprasti, sūnui ar dukteriai parodyti vietą“.

Būtent vaikystėje psichiatrija gali daug, pridūrė argentinietis popiežius. Po 20 metų esą jau būtų kitaip. „Aš niekad nesakyčiau, kad tyla yra priešnuodis. Ignoruoti homoseksualių polinkių turintį savo sūnų ar dukterį reikštų tėvystės ar motinystės stygių“, – kalbėjo Katalikų bažnyčios vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

tep

Marozus reikia siusti pas baltas meskas.

kauniete

gejus ,lezbijietes --besiknisancius isangese --- homikus,, ----uz istatymo ribu!! Gydyti juos psichiatrinese priverstinai ;na,o vyrus lytiskai prievartaujancius nepilnamecius----bausti labia grieztai.

Aha-

Kryžiuotis teisybe sako, dar pridėčiau- gerai kailį “iškarsti” tokiu vaikų tevams ar globėjams, kurie samoningai ar nesąmoningai savo vaikus tvirkina įvairiais būdais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS