R. Kadyrovas miršta: A. Danilovas prognozuoja, kokie procesai gali prasidėti Rusijoje | Diena.lt

R. KADYROVAS MIRŠTA: A. DANILOVAS PROGNOZUOJA, KOKIE PROCESAI GALI PRASIDĖTI RUSIJOJE

Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas pakomentavo pranešimus apie priešmirtinę Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo būklę.

Taip pat jis paprognozavo, kokią įtaką R. Kadyrovo mirtis turės Rusijai.

Apie tai rašo Ukrainos portalas unian.net.

„Tai, kad R. Kadyrovas turi problemų su sveikata, žinoma visiems. Dar daugiau, yra įtarimų, kad jis buvo apnuodytas. Ir ne vieną kartą. Apnuodijimai apsunkino inkstų sistemos darbą“, – kalbėjo O. Danilovas.

Taip pat jis pakomentavo ir R. Kadyrovo vaizdo įrašą, pasirodžiusį jo „Telegram“ kanale. Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius teigė, kad nėra įsitikinęs, kad jis įrašytas vakar.

„Tai gali būti senas vaizdo įrašas, nieko bendro neturintis su tuo, kas vyksta dabar. Tai, kad R. Kadyrovas buvo medžiojamas, o jį medžiojo rusai, yra grupuočių kova, kuri vyksta Kremliuje. Jis atsidūrė tokioje situacijoje, nes turėjo ir vis dar turi įtakos Rusijoje vykstantiems procesams. Žiūrėsime, kokia bus situacija su R. Kadyrovo sveikata. Aš neskubėčiau, nes žmogus komoje gali būti ir savaitę, ir mėnesį, ir pusę metų. Žinomi atvejai, kai žmonės komoje prabuvo iki metų ir netgi ilgiau“, – sakė O. Danilovas.

Tačiau galima Čečėnijos lyderio mirtis turėtų rimtų pasekmių Rusijai. O. Danilovo teigimu, pamatytume vienos Kremliaus grupuotės, kuri kovoja su kita grupuote, susilpnėjimą.

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (44)

Anonimas

Greičiau Landsbergis pakratys kanopas, nei Kadyrovas.

newmore

Pasaulinis karas jau vyksta! Jis prasidėjo 2014 (atkreipiu jūsų dėmesį, kad tokie karai prasidėdavo kas 25 metus: 1914, 1939, 1964 (Karibų krizė), 1989 (SSRS kolapsas), dabar 2014 - 2022 - ?. Betrūksta, kad į karą būtų įtraukta Kinija. Arba, kad NATO mestų ne tik ginklus, bet ir žmones į karą Ukrainoje. Tai pačirškins!

Vladas

Sapalionės propogandos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS