Rio de Žaneiro meras tikisi, kad garsusis karnavalas vyks be atstumo reikalavimų | Diena.lt

RIO DE ŽANEIRO MERAS TIKISI, KAD GARSUSIS KARNAVALAS VYKS BE ATSTUMO REIKALAVIMŲ

Rio de Žaneiro meras pareiškė viltį, kad garsusis karnavalas kitais metais galės vykti nesilaikant atstumo reikalavimų. „Kas karnavale laikysis distancijos? Absurdiška reikalauti metro atstumo“, – sakė Eduardas Paesas.

Anot jo, iki lapkričio „visi gyventojai“ Rio de Žaneire turi būti paskiepyti nuo koronaviruso dviem dozėmis. „Nuo tada tikriausiai nebeturėsime ribojimų ir tikrai karnavalas bus be suvaržymų“, – kalbėjo meras.

Garsusis Rio de Žaneiro karnavalas paprastai vyksta vasarį ar kovą. Šiais metais jis dėl pandemijos pradžioje buvo atidėtas, o tada visai atšauktas.

Brazilija po JAV registruoja didžiausius mirčių nuo COVID-19 skaičius. Nuo pandemijos pradžios čia registruota beveik 600 tūkst. mirties atvejų. Vien tik Rio de Žaneire, kuriame gyvena 7 mln. žmonių, oficialiais duomenimis, patvirtinta daugiau kaip 480 tūkst. infekcijų ir 34 tūkst. mirčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

tai

protingas pasiulymas ir dar saly kur karsta bei zmoniu milijonai tai par odo ka daro si valdsaika kuria nedelsiant pasalint ir teist privaloma======

SUSIJUSIOS NAUJIENOS