Sūnų myluojančios I. Trump nuotrauka sukėlė pasipiktinimų bangą internete | Diena.lt

SŪNŲ MYLUOJANČIOS I. TRUMP NUOTRAUKA SUKĖLĖ PASIPIKTINIMŲ BANGĄ INTERNETE

  • 1

Ivanka Trump (Ivanka Tramp) pirmadienį sukėlė pasipiktinimo bangą internete, paskelbusi nuotrauką, kurioje ji myluoja savo sūnų, visuomenėje augant nepasitenkinimui dėl vyriausybės politikos, leidžiančios atskirti dokumentų neturinčių migrantų vaikus nuo jų tėvų.

Vyriausioji JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trumpo) duktė ir jo patarėja prie sekmadienį paskelbtos nuotraukos pridėjo užrašą: My <3! #SundayMorning (Mano <3! #SekmadienioRytas).

Jos kritikai suskubo priminti jai „nulinės tolerancijos“ politiką, apie kurią anksčiau šį mėnesį paskelbė generalinis prokuroras Jeffas Sessionsas (Džefas Sešensas). Pagal šią tvarką, pasienio saugumo agentai turi teisę atimti vaikus iš tėvų, kurie nelegaliai patenka į Jungtines Valstijas.

Tokie vaikai yra apgyvendinami vaikų namuose, tačiau Sveikatos apsaugos ir socialinių tarnybų departamento aukšto rango pareigūnas Stevenas Wagneris (Stivenas Vagneris) praėjusį mėnesį Kongreso komitetą informavo, kad vyriausybė "negalėjo tiksliai nustatyti 1 475 nepilnamečių buvimo vietos", pabandžiusi susisiekti su jų globėjais per paskutinius tris 2017 metų mėnesius.

"Ar ne geriausia glausti savo mažylius prie savęs, žinant kur jie yra, (žinant), kad jie saugūs tavo glėbyje? Taip geriausia. GERIAUSIA. Argi ne, Ivanka? Argi ne?", - parašė komikas Pattonas Oswaltas (Petonas Osvaltas) socialiniame tinkle "Twitter".

"Tai taip nejautru, žiūrint į augantį visuomenės nepasitenkinimą dėl jėga iš tėvų glėbio išplėšiamų vaikų pasienyje - žvėrišką politiką, kurios viena rėmėjų yra Ivanka Trump", - pridūrė Londono ekonomikos mokyklos politologas Brianas Klaasas (Brajenas Klasas).

Daug kas po nuotrauka pridėjo grotažymę #WhereAreTheChildren (#KurTieVaikai).

Savo ruožtu D. Trumpas savo šeštadienio žinutėje tviteryje dėl "siaubingo įstatymo" apkaltino demokratus. Nors nėra jokio tokius veiksmus numatančio įstatymo ir lieka neaišku, ką prezidentas turėjo galvoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sita

vaiku grobimo genocida su jav isgamomis paruose sionistai kur visi zmones jiems gojai.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS