V. Putinas: artėjama prie susitarimo dėl nemokamo grūdų eksporto į šešias Afrikos šalis | Diena.lt

V. PUTINAS: ARTĖJAMA PRIE SUSITARIMO DĖL NEMOKAMO GRŪDŲ EKSPORTO Į ŠEŠIAS AFRIKOS ŠALIS

  • 5

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pirmadienį pareiškė, kad Maskva yra arti susitarimo dėl nemokamo grūdų eksporto iš Rusijos į šešias Afrikos šalis.

„Esame arti susitarimo su šešiomis Afrikos valstybėmis, kurioms ketiname nemokamai tiekti maisto produktus ir net nemokamai vykdyti jų pristatymą bei logistiką“, – per spaudos konferenciją Sočyje, surengtą drauge su Turkijos prezidentu Recepu Tayyipu Erdoganu (Redžepu Tajipu Erdohanu), sakė V. Putinas.

Jis pridūrė, kad tiekimas prasidės per artimiausias porą savaičių.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Jonas

Lengva vogtus grūdus dovanoti.Ruseliai niekam nieko neduoda be naudos sau.

ISTORIJOS RATAS SUKASI...

Šiandieniniai pensininkai gerai prisimena, kaip po antro pasaulinio karo, visa Tarybų Sąjunga pastatė ant kojų sugriautas tris Baltijos respublikas. Jos 1990 metais buvo priekyje visų kitų 12 sąjunginių respublikų visuose srityse. Ir tai buvo padaryta per 45 "okupacijos" metus. Ką Lietuvai ir kitoms dviems Baltijos šalių valstybėms pastatė ar sukūrė dabartiniai JAV okupantai? Tik karines bazes iš tų pačių varganų valstybių biudžeto. Ar neužlips šiandien Rusija ant to pačio dovanų grėblio Afrikoje? Reikia tikėtis, kad afrikiečiai nebus tokie NIEKŠIŠKI ir IŠDAVIKIŠKI, kaip Baltijos šalys.

durneliau

tai ko nedraudi? Ai, tai tam draudimui karinės jėgos reikia. Natososai nesuinteresuoti. Jiem tinka kad krapai rusus, rusai krapus naikina. Būt norėję įsikišti - karas seniai būt pasibaigęs.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS