V. Putinas kol kas neplanuoja vykti į žiemos olimpiadą | Diena.lt

V. PUTINAS KOL KAS NEPLANUOJA VYKTI Į ŽIEMOS OLIMPIADĄ

  • 2

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas kol kas neplanuoja apsilankyti žiemos olimpinėse žaidynėse Pietų Korėjoje, ketvirtadienį rašo laikraštis „Izvestija“, remdamasis Kremliaus atstovu spaudai Dmitrijumi Peskovu.

„Kol kas tokių planų nėra“, – sakė D. Peskovas, dienraščio paklaustas, ar prezidentas vyks į olimpiadą Pjongčange.

Rugsėjį Pietų Korėjos prezidentas Moon Jae-inas (Mun Džejinas) pakvietė V. Putiną atvykti į vasario mėnesį vyksiančias Pjongčango žaidynes.

Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) gruodžio pradžioje paskelbė, kad Rusija dėl valstybės remtos dopingo programos yra diskvalifikuojama iš Pjongčango žiemos olimpinių žaidynių.

Tačiau TOK leido dopingu nesusitepusiems rusų sportininkams dalyvauti žaidynėse su neutralia vėliava.

Sprendimą dėl to, kurie rusų sportininkai galės pasirodyti olimpiadoje, priims speciali komisija. Pagal TOK rekomendacijas, ant rusų olimpiečių uniformos turės būti užrašas „Olimpiados sportininkas iš Rusijos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

VYTAUTAS

JANKIŲ SPORTININKAI DALYVAUJA NAUDODAMI GRYNUS NARKOTIKUS,NES JUOS JIEMS DAKTARAI PRIRAŠĖ.VISAS PASAULIS NAUDOJO DOPINGĄ,TIK VA,JANKIŲ PROPAGANDA POLITINĖ/RUSAI PUOLA/.LIETUVOJE DOPINGĄ DVIRAČIŲ SPORTO LYDERIS NE TIK NAUDOJO,BET IR PARDAVINĖJO IR SŪNŲ PRAŽUDĖ,BET ČIA ŽALIAU IR LIEŽUVIS RIEBESNIS.

Geka

Tai kas ji kvies? Jo salis nedalyvauja del dopingo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS