V. Putinas lieka ištikimas savo įpročiui vėluoti | Diena.lt

V. PUTINAS LIEKA IŠTIKIMAS SAVO ĮPROČIUI VĖLUOTI

  • 1

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vėl liko ištikimas savo įpročiui vėluoti į svarbius susitikimus.

Kremliaus vadovas ketvirtadienio popietę turėjo atskristi į Japoniją ir dalyvauti derybose su premjeru Shinzo Abe (Šindzu Abe) viename karštųjų versmių kurorte šalies vakaruose.

Japonijos pareigūnai sakė, kad V.Putino lėktuvas išskrido, bet vėluoja. Japonų žiniasklaida nurodė, kad Rusijos lyderis atvyks apie trimis valandomis vėliau nei planuota.

Šio vėlavimo priežastis kol kas nežinoma.

Putinas šioje Didžiojo septyneto šalyje su oficialiu vizitu lankysis pirmąkart nuo Rusijos 2014 metais įvykdytos Krymo aneksijos. Sh.Abe tikisi per šį susitikimą pasiekti pažangą ilgai besitęsiančiame abiejų šalių teritoriniame ginče.

V.Putinas ir anksčiau yra smarkiai vėlavęs į susitikimus. 2015 metais jis privertė popiežių Pranciškų laukti Vatikane 1 val. 20 minučių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nuomone

Paprasciausiai jis nezino kulturos kodo ! Dar ..jam nususpjauti I kitus...svarbu as issimiegojau.,..Nepagarba kitiems ! Bet ar gi jis supranta...ar jis intelugentas as jis baiges didelius mokslus ! Ne ! Buti prezidentu ir netureti elementoriausiu taisykliu....nulis ! Jei dabar visi prezidentai pradetu veluoti..vienas 3 val.kitas 2. Kitas 1valanda...Tai taip ir zlugtu kaip pati Rusija..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS