V. Putinas susitiks su saugumo pareigūnais: aptars papildomas priemones po išpuolio | Diena.lt

V. PUTINAS SUSITIKS SU SAUGUMO PAREIGŪNAIS: APTARS PAPILDOMAS PRIEMONES PO IŠPUOLIO

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas planuoja pirmadienį susitikti su savo saugumo pareigūnais, kad aptartų papildomas priemones, kurios bus taikomos po Maskvoje įvykdyto 137 žmonių gyvybes nusinešusio teroristinio išpuolio, cituodama Kremliaus atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo žodžius pranešė agentūra „Interfax“.

Susitikimo metu taip pat bus sprendžiama, kokią pagalbą būtų galima suteikti nukentėjusiesiems ir jų artimiesiems.

Kremliaus atstovas atsisakė komentuoti daugybės pasirodžiusių pranešimų, neva keturis sulaikytus įtariamuosius kankino rusų saugumo pajėgos.

Vienam žurnalistui atkreipus dėmesį, kad teisme buvo aiškiai matyti, jog vyrai buvo sužaloti, be to, internete pasirodė vaizdo įrašų su kankinimais, D. Peskovas atšovė: „Į šiuos klausimus neatsakinėsiu“.

Apie koncertų salėje „Crocus City Hall“ penktadienį įvykdyto išpuolio aplinkybes jis nekalbėjo, tačiau rėmėsi Rusijos teisėsaugos institucijų pateikta informacija.

Atsakomybę už šį išpuolį prisiėmė Islamo valstybės teroristų grupuotė – Vakarų saugumo tarnybų ir ekspertų manymu, šis jos pareiškimas yra įtikimas.

Tuo tarpu V. Putinas ir kitų Rusijos atstovai pareiškė, kad su šiuo nusikaltimu yra susijusi Ukraina, tačiau jokių to įrodymų nepateikė. Ukrainos vadovai atsakomybę už šį išpuolį tvirtai neigia.

Maskvos koncertų salėje – didžiulis išpuolis

Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

tik

idomu kokie biorobotai uzsiema cenzu nesvarbu kas rasoma treiki keliu zodziu ru uk baltr put.. luk.. si karta i sarasa pakliuvo pol ambasad kur i nota del isiverzymo i sali ru lektuvo ?? juk jo nesulaike tai is ko sprest juk provokacijai sudaryt uzdejai zenklus kokius nori ir lok ta pati padare vokieciai aprenge savo kalinius lenkiskai ir tie uzpuole vokieciu gleivico stoti juos nuzude o patys isiverze i lenkija taip 2 pk ir prasidejo o sia taktika tik uz juriu daro panasi saika tik dar gudriau ir masiskiau o tehnologijos nepalyginamos bei slaptos tai gal GANA varykit is sios zemes velniop su isa savo saika z ppp =0

Pagilins \\\\\.../////

savo "šulinį" kokių 100 metrų.

Ot tu Debilas

`
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS