V. Putinas sušoko Austrijos užsienio reikalų ministrės vestuvėse | Diena.lt

V. PUTINAS SUŠOKO AUSTRIJOS UŽSIENIO REIKALŲ MINISTRĖS VESTUVĖSE

  • 8

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas šeštadienį dalyvavo Austrijos užsienio reikalų ministrės Karinos Kneissl (Karinos Kneisl) vestuvėse, o opozicija šį vizitą pavadino žalingu Austrijos politinio neutralumo pozicijai.

V. Putinas buvo vienas iš maždaug šimto Gamlico kaimelyje vykusių K. Kneissl ir verslininko Wolfgango Meilingerio (Volfgango Meilingerio) vestuvių svečių.

Rusijos lyderis šventės metu buvo užfiksuotas šokantis su K. Kneissl. Jis taip pat atsivežė kazokų chorą, kuris giedojo jaunavedžiams.

Tačiau Austrijos opozicijos politikai kritikavo K. Kneissl sprendimą į savo vestuves pakviesti V. Putiną, nes tai, pasak jų, daro žalą Austrijos siekiui tapti „nuoširdžia tarpininke“ derybose tarp Europos ir Rusijos.

Ceremoniją saugojo šimtai policijos pareigūnų, o kelias tarp netoliese esančio Graco oro uosto ir Gamlico buvo uždarytas tiek V. Putinui atvykstant, tiek išvykstant.

V. Putiną į oro uostą palydėjo Austrijos kancleris Sebastianas Kurcas (Sebastianas Kurcas). Iš Austrijos Rusijos lyderis išskrido tiesiai į Vokietiją, kur dalyvavo susitikime su Vokietijos kanclere Angela Merkel (Angela Merkel).

K. Kneissl į užsienio reikalų ministro postą nominavo kraštutinių dešinių laisvės partija (FPO), kuri nuo 2016 metų turi pasirašiusi „bendradarbiavimo paktą“ su V. Putino partija „Vieningoji Rusija“.

Nuo praėjusių metų gruodžio FPO yra valdančiojoje koalicijoje su S. Kurzo Austrijos liaudies partija (OVP). Rinkimuose laimėjusios partijos savo kampaniją statė ant antiimigracinės platformos.

GALERIJA

  • V. Putinas sušoko Austrijos užsienio reikalų ministrės vestuvėse
  • V. Putinas sušoko Austrijos užsienio reikalų ministrės vestuvėse
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Kol putkins

šoka Lietuvos beretės mėgino išvaduoti Krymą.Ėjo i karą su viena sena granata kuria gavo iš Grybo.Bet labai greit gryžo - Krymo vietiniai atėmė granatą ir suplėše berete išspyrė:/.Visai nenori būt išvaduoti.Krym nenaš://:(

Zelemunčikas

Labai išraiškingas po šimts.Labai panašu į rublio šokį apie vamzdį su eurų maišu viršuje.

chi chi

Užėjau - o čia vienos beretės.Be vatiniu oponentu..Bet vistiek viena su kita kovoja ir veina kita aploja.Iš ipratimo sustot negal.Turbut ir miegodamos amsi 'už rublius dirbi' arba "Putinas liliputas".:D:D:D...Ex jūs apsimyžėliai :DDD))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS