B. Clintonui – kaltinimai seksualiniais užpuolimais | Diena.lt

B. CLINTONUI – KALTINIMAI SEKSUALINIAIS UŽPUOLIMAIS

  • 1

Buvusi JAV televizijos reporterė trečiadienį apkaltino buvusį prezidentą Billą Clintoną (Bilą Klintoną) trimis seksualiniais užpuolimais 1980 metais, kai jis buvo Arkanzaso gubernatorius.

Jos įtarimai, reiškiami vaizdo klipe respublikonų kandidatą į prezidentus Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą) palaikančioje interneto svetainėje Breitbart.com, pasirodė vos kelios valandos prieš jo paskutinius debatus su savo varžove demokrate Hillary Clinton (Hilari Klinton), Billo žmona.

Leslie Millwee (Lesli Milvi), buvusi Arkanzaso televizijos KLMN-TV reporterė, sakė, kad maždaug 20 kartų viešai ėmė interviu iš B.Clintono, kai jis buvo šios pietinės JAV valstijos gubernatorius.

L.Millwee, kurios vardas tuo metu buvo Leslie Derrick (Lesli Derik), „Brietbart“ sakė, kad B.Clintonas visais trimis atvejais atvyko į televizijos stotį ir užpuolė ją montažinėje.

„Sėdėjau ant kėdės, – sakė ji, pasakodama apie pirmą užpuolimą. – Jis priėjo man iš už nugaros ir pradėjo trinti man pečius ir leisti rankas krūtų link. Na, o aš buvau tiesiog priblokšta. Suakmenėjau. Paprašiau jo liautis. Jis nusijuokė.“

Pasak L.Millwee, per kitą incidentą B.Clintonas trynėsi į ją savo genitalijomis, o ji protestavusi.

Po trečio užpuolimo B.Clintonas atėjęs į jos butą, bet ji jo neįsileidusi.

L.Millwee sakė norėjusi apie tai paskelbti dar 1998 metais, kai kilo Monicos Lewinsky (Monikos Levinski) skandalas, bet to nepadariusi, nes norėjusi apsaugoti savo mažus vaikus.

„Galvoju, kad žiniasklaidoje vis dar nėra atskaitomybės už Clintonų elgesį, ir jeigu tai paveikia žiniasklaidą, ir paveikia rinkimus, tebūnie, – sakė ji. – Esu įsitikinusi, kad nesu vienintelė moteris, patyrusi tokių dalykų su Billu Clintonu.“

Tačiau buvusi reporterė 2011 metais išleistoje knygoje pateikė kitokią šios istorijos versiją ir paminėjo tik tai, kad B.Clintonas palietė jai petį, nurodo „Breitbart“.

H.Clinton kampanija jos kaltinimus atmetė.

„Nenustebčiau, jeigu Donaldas Trumpas sieks šįvakar ar artimiausiomis dienomis pasitelkti šį pranešimą“, – per MSNBC sakė H.Clinton atstovas Brianas Fallonas (Brajenas Falonas).

„Numanome, kad jis paskutinėmis dienomis darys bet ką. Jis sakė, kad praktikuoja išdegintos žemės taktiką savo kampanijoje“, – pridūrė atstovas.

Nauji įtarimai iškilo D.Trumpui susidūrus su virtine kaltinimų nederamu seksualiniu elgesiu. Pompastiškasis milijardierius dėl visų šių istorijų kaltino H.Clinton kampaniją ir žiniasklaidą.

Rugpjūčio mėnesį D.Trumpas užverbavo Breitbart.com vadovą Steveną Bannoną (Stiveną Banoną) būti jo kampanijos vadybininku.

GALERIJA

  • B. Clintonui – kaltinimai seksualiniais užpuolimais
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

DustinUrini

Взбить творог блендером, добавить 100 грамм сметаны. Должна получиться гладкая смесь без комков. Читайте об этом подробнее на сайте zonakulinara.ru

SUSIJUSIOS NAUJIENOS