S. Lavrovas: naujų sankcijų Rusijai svarstymas – ciniškas ir nepadorus | Diena.lt

S. LAVROVAS: NAUJŲ SANKCIJŲ RUSIJAI SVARSTYMAS – CINIŠKAS IR NEPADORUS

  • 2

Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas Europos Sąjungoje aptarinėjamą galimybę paskelbti naują sankcijų paketą Rusijai dėl padėties Sirijoje pavadino ciniška ir nepadoria.

„Dabar Sirija jau yra tapusi eiline tema, už kurios galima užsikabinti rusofobams ir, spekuliuojant žmonių kančia, spekuliuojant humanitariniais Sirijos krizės aspektais, galima pamėginti įtraukti visus kitus – ne rusofobus – į eilinę sankcijų prieš Rusiją kampaniją“, – pareiškė S.Lavrovas per susitikimą su Europos verslo asociacija antradienį Maskvoje.

„Tai tiesiog nepadoru, negarbinga ir ciniška. Tikiuosi, tai visi supranta. Tačiau kiek to supratimo... bus paisoma priimant konkrečius sprendimus ir kiek jis padės nusverti akivaizdų kai kurių sostinių užsakytą antirusiškos politikos sustiprinimą, spėlioti negaliu“, – pridūrė ministras.

„Tai labai sunku numatyti, ypač įvertinus tai, kas įvyko pastaraisiais metais“, – nurodė Rusijos diplomatijos vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

petras

o kariauti prieš brolius slavus Ukraiboje,tai neciniška ir padoru??siūsti humanitarinę pagalbą,kurioje šaudmenys ie raketos,skirtos naikinti ukrainiečius JŲ PAČIŲ ŽEMĖJE,tai ,turbūt ,neciniška ir padoru...tokios,matote,rusų vertybės

Raimondas M.

Mylėkime vieni kitus, gyvenkime kaip broliai ir seserys. Juk jau XXI amžius ir visiems visko užtenka.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS