Turistės lagamine – 62-jų metų motinos lavonas | Diena.lt

TURISTĖS LAGAMINE – 62-JŲ METŲ MOTINOS LAVONAS

  • 0

Indonezijos kurortinėje Balio saloje buvo rastas į lagaminą sugrūstas 62-jų metų amerikietės lavonas, o trečiadienį šalies pareigūnai dėl jos mirties suėmė žuvusiosios dukterį bei dukters vaikiną, pranešė policija.

Lagaminas su Sheilos von Wiese-Mack (Šilos von Vis-Mak) palaikais buvo rastas antradienį taksi automobilio bagažinėje. Automobilis buvo priparkuotas priešais viešbutį „St Regis“ prabangiame Nusa Dua rajone, sakė Balio sostinės Denpasaro policijos viršininkas pulkininkas Djoko Hari Utomo (Djokas Haris Utomas).

Trečiadienio rytą maždaug už 10 kilometrų esančiame Kutos rajono viešbutyje pareigūnai areštavo 19-metę moters dukterį Lois Heather Mack (Luis Heter Mak) ir 21-erių metų jos draugą Tommy Schaeferį (Tomį Šaferį), sakė D.H. Utomo.

Pasak pareigūno, H.Mack ir T.Schaeferis išsikvietė taksi ir įdėjo lagaminą į automobilio bagažinę. Vairuotojui pora paaiškino, kad prieš važiuojant dar turi išsiregistruoti iš viešbučio.

Tačiau po dviejų valandų laukimo jiedu negrįžo, pasakojo D.H.Utomo. Viešbučio apsaugos darbuotojai ant lagamino pastebėjo kraujo dėmių ir pasiūlė vairuotojui kreiptis į policijos nuovadą, kur lagaminą atidarę pareigūnai rado negyvos moters kūną.

Čikagoje gyvenanti S.Von Wiese-Mack su dukra į Balio viešbutį „St Regis“ atvyko šeštadienį, o T.Schaeferis užsiregistravo pirmadienį, informavo policijos viršininkas.

Pasak jo, remiantis CCTV reportažu, pirmadienį auka susikivirčijo su T.Shaeferiu viešbučio vestibiulyje.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS