Anoniminiai skambučiai Maskvoje: iš prekybos centrų evakuota tūkstančiai žmonių | Diena.lt

ANONIMINIAI SKAMBUČIAI MASKVOJE: IŠ PREKYBOS CENTRŲ EVAKUOTA TŪKSTANČIAI ŽMONIŲ

Trečiadienį Maskvoje iš 15 prekybos centrų dėl anoniminių pranešimų apie padėtas bombas buvo evakuota daugiau kaip 5 tūkstančiai žmonių. Tai žurnalistams pranešė Rusijos sostinės teisėsaugos institucijų atstovai.

„Iš viso evakuota per 5 tūkstančius žmonių. Tai – 15 prekybos centrų, gavusių pranešimus apie sprogimo grėsmę, lankytojai ir darbuotojai“, – sakė pareigūnai. Anot jų, pusė objektų jau patikrinta, informacija apie sprogmenis nepasitvirtino. „Kiti objektai dar tikrinami, bet akivaizdu, kad visi pranešimai buvo melagingi“, - pridūrė šaltiniai.

Anoniminiai skambučiai pasipylė apie 11 valandą 30 minučių Maskvos laiku. Pareigūnai bando nustatyti chuliganų tapatybę.

Melagingų pranešimų apie padėtas bombas banga nusirito per Rusiją praėjusių metų rugsėjo-gruodžio mėnesiais. Tada telefoninių teroristų taikiniais tapo beveik 4 tūkstančiai objektų įvairiuose Rusijos miestuose, buvo evakuoti daugiau kaip 2,6 milijono žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Doris Carter

Prisijunkite prie manęs švęskite šitą didžiulę ir puikią dieną, kurią mano viešpataus Dievas padarė panaudodamas šį didžiulį ir galingą gydytoją, vadinamą pranašu Kamalu, išgydyti mano ŽIV / AIDS ligą, kuri jau 6 metus buvo priblokšta be sprendimo, siekiu sprendimai internete ir per ligoninę jie vis dar skiria man orientacijos apie narkotikus, kurie gali išplėsti savo metus. Dabar, kai pranašas Camala padėjo man išgelbėti mano ligą iš savo gyvenimo, aš labai skolingas, kad išgydytum mane tikrai ir vėl, Susisiekite su pranašu dr Kamalu už ŽIV gydymą šiandien: dr.camalahivadscure@yahoo.com.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS