Pareigūnai: Baltijos jūroje išgelbėti vaikas ir motina mirė | Diena.lt

PAREIGŪNAI: BALTIJOS JŪROJE IŠGELBĖTI VAIKAS IR MOTINA MIRĖ

  • 24

Lenkijos policija penktadienį pranešė, kad už borto iš keleivinio kelto Baltijos jūroje iškritęs septynerių metų vaikas ir jo motina, kuri šoko į vandenį bandydama jį gelbėti, yra mirę.

Policijos atstovas Mariuszas Ciarka (Marjušas Ciarka) transliuotojui TVN24 sakė, kad išgelbėti dviejų žmonių, kurie abu buvo Lenkijos piliečiai, gyvybių buvo neįmanoma.

Tragedija įvyko ketvirtadienį, kai vaikas įkrito į vandenį, o motina nusprendė šokti jį gelbėti, naujienų agentūrai „The Associated Press“ sakė Švedijos jūrų administracijos atstovas Jonas Franzenas ir pridūrė, kad vaikas nukrito iš maždaug 20 metrų aukščio.

Motina ir vaikas sraigtasparniu buvo nugabenti į Karlskrunos ligoninę.

Andersas Olssonas (Andersas Olsonas), kuris buvo gelbėjimo sraigtasparnyje, ištraukusiame moterį iš jūros, penktadienį Švedijos radijui sakė, kad ji nereagavo ir pridūrė, kad jai buvo suteikta pirmoji pagalba.

Gelbėjimo operacijoje dalyvavo Švedijos laivai ir sraigtasparniai, taip pat regione buvusios NATO pajėgos.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Išgelbeti mirę

At tikrai išgelbeti ar tik ištraukti lavonai?

laima

Cia tik motinos kalte nesaugojo savo vaiko

mūsų media nesako ar nežino ?

skandinavų žiniose aiškiai pasakė - kad pasak liudininkų , berniukas darėsi selfi , užsilipęs ant turėklo bandė ant jo atsisėsti , neišlaikė pusiausvyros ir persivertė jūron , mamytei viską ramiausiai stebint !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS