Baltijos jūroje – Rusijos karinių raketų bandymai | Diena.lt

BALTIJOS JŪROJE – RUSIJOS KARINIŲ RAKETŲ BANDYMAI

Latvijos ekonominėje zonoje Baltijos jūroje trečiadienį pradedami tris dienas truksiantys Rusijos karinių raketų bandymai.

Pasak Latvijos užsienio reikalų ministerijos, vienintelis jų tikslas – demonstruoti karinę galią, tačiau pavojaus regiono valstybėms bandymai nekelia.

Maskva Latvijos jau paprašė užtikrinti, kad bandymų vietoje, maždaug už 40 km nuo Latvijos krantų, būtų nutrauktas lėktuvų bei laivų judėjimas. Šis prašymas jau įvykdytas.

Pasak Latvijos atstovų, padėtis yra kontroliuojama. Taip pat pabrėžiama, jog toks Rusijos prašymas tarptautinėje praktikoje yra įprastas, kita vertus – neabejojama, jog Kremlius siekia demonstruoti savo karinę jėgą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

taigis

O KUOM RUSAI GERESNI KAI SUDEGINO SAVO VAIKUS KEMER;;;;;;;; KAIP TAU ATRODO;;;;;;;KAM KALBETI TAU TYLETI KA JUS ESATE PRIDARE ZMONIJAI ;;;;;;dievo pirsto nebijai paziurek kas rusijoje darosi cia tik nemastantis raso putino garbintojai melagiai parrsidaveliai ;;;;bet tu ir kvailas trolininkas

Anonimas

O kas mokykloj saude ne amerikonai.Kas protestavo pries ginklus ne amerikos moksleiviai.Greit viska pamirstat.

VYTAUTUI apsimeteliui

cia nenaujiena kad rusai okupantai parodo savo veiksmais okupantas visur yra karo strategai cia jau ju kraujije is senoves nors neju zeme visvien nori rodyti savo valia .........jeigu jie savo vaikus sudegino ko stebetis NERA NIEKO SVENTO
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS