Izraelio kariai po al Šifos ligonine aptiko 55 metrų ilgio tunelį | Diena.lt

IZRAELIO KARIAI PO AL ŠIFOS LIGONINE APTIKO 55 METRŲ ILGIO TUNELĮ

Izraelio kariuomenė teigia po al Šifos ligonine Gazos mieste aptikusi 55 metrų ilgio „teroro tunelį“. Jis yra 10 metrų gylyje po klinika, sekmadienį pranešė kariuomenė.

Izraelio duomenimis, įėjimas į tunelį buvo su įvairiomis apsaugos priemonėmis, įskaitant šarvuotas duris ir šaudymo angą.

„Tokio tipo duris naudoja teroristinė organizacija „Hamas“, kad sutrukdytų Izraelio ginkluotosioms pajėgoms patekti į „Hamas“ vadavietes ir požeminius objektus“, –  sakoma pranešime.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

taip manantis

Man tai rodomi surasti "tuneliai" ar ginklai magnetinio rezonanso kabinete neįtikina, kad būtina sprogdinti ligoninę, vaikyti evakuotis iš ligoninės ligonius. Daugiau ginklų turi mūsų šalies nusikaltamos grupuotės, kiek rodo surastus Hamas kovotojų.Žinoma nepateisinamas Hamas operacija Izraelio gyventojų teritorijoje, bet Jungtinės Tautos turi nutraukti šias baudžiamas operacijas kitais veiksmais, ne kalbomis ir prašymais

Po musu lygoninem irgi yra tuneliai

Ar sujungiantys pastatus ar evakuacijai skirtus. Bet arvskaiciuoja zydai kiek jie moteru ir vaiku jau nuzude? Ar veda apskaita kas kiek konkreciai zmoniu sunaikino kad potoedziaga teismui perduot?

Kažin

gal ir kosmonių laivų rado.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS