Izraelis pradėjo naują karinę operaciją centrinėje Gazos Ruožo dalyje | Diena.lt

IZRAELIS PRADĖJO NAUJĄ KARINĘ OPERACIJĄ CENTRINĖJE GAZOS RUOŽO DALYJE

Izraelio kariuomenė pranešė naktį į ketvirtadienį pradėjusi karinę operaciją centrinėje Gazos Ruožo dalyje. Kariuomenės pranešime kalbama apie „tikslią operaciją remiantis žvalgybos informacija, jos tikslas yra eliminuoti teroristus ir smogti teroro infrastruktūrai Gazos centre“. Prieš sausumos dalinių įsiveržimą Izraelio karo lėktuvai atakavo teroristų taikinius ant žemės ir po žeme.

Sanitarų duomenimis, per oro antskrydį prieš gyvenamąjį namą Nuseirato pabėgėlių kvartale centrinėje Gazos Ruožo dalyje žuvo mažiausiai penki palestiniečiai.

Kariuomenė pranešė, kad per operaciją naktį kariai „identifikavo ginkluotą teroristą, kuris netoli Izraelio pajėgų išlindo iš teroro tunelio ir ėjo į karinį objektą“. Naikintuvas smogė, kai jis priartėjo prie pajėgų. Taip pat rastos kelios raketų paleidimo rampos. Virtinę taikinių teritorijoje apšaudė ir karinis laivynas.

„Hamas“ kontroliuojamo Gazos Ruožo sveikatos ministerijos duomenimis, nuo Gazos karo pradžios prieš daugiau kaip šešis mėnesius Gazos Ruože žuvo 33 tūkst. 482 žmonės ir daugiau kaip 76 tūkst. buvo sužeisti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tai

hazarbanditai aukoja/ visus siam jahukatile o /musu/ piurpo lohai tyli nes dauguma /lithujaku/ kartu su /cihanujovska/ rado /kolkas/ palyginamai ramia uzuoveja nuo viso brudo kuri deja ir sukele lu paciu saikos /elitas/ pagal kapsiuko svori tai tyliai ir bezdekit nes su laiku teks /tyliai/ uzleist vieta griztantiems sios zemes seiminkams ms pilieciams -;;-;;-;;-

dušanski pasekėjai

Štai jų tikras veidas. Tegul daugiau neinkščia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS