Jauna mergina įgyvendino savo grasinimus: užmušė vaikiną ir jo draugą | Diena.lt

JAUNA MERGINA ĮGYVENDINO SAVO GRASINIMUS: UŽMUŠĖ VAIKINĄ IR JO DRAUGĄ

  • 5

19-metė Makenzė Shirilla Ohajo valstijoje (JAV) pirmadienį buvo nuteista už žmogžudystę. Mergina apkaltinta praėjusiais metais tyčia nužudžiusi savo vaikiną ir jo draugą. Ji automobiliu važiavo 100 mylių per valandą greičiu ir atsitrenkė mūrinį pastatą, skelbiama „NBC News“.

„Tai nebuvo neatsargus vairavimas. Tai buvo žmogžudystė“, – sakė teisėja Nensė Margaret Russo pirmadienį paskelbtame nuosprendyje.

Nelaimė įvyko 2022 m. liepos 31 d. M. Shirilla savo automobiliu „Toyota Camry“ įsirėžė į didelį mūrinį pastatą.

Atvykusi policija automobilyje rado tada 17-metę M. Shirillą, Dominicą Russo, jos 20-metį vaikiną, ir Davioną Flanaganą, 19-metį vaikino draugą.

M. Shirilla buvo nugabenta į ligoninę, bet D. Russo ir D. Flanaganas žuvo įvykio vietoje.

Prokurorai tvirtino, kad mergina ir anksčiau vaikinui grasino.

Vaizdo įrašai, gauti iš D. Russo telefono, atskleidė kivirčą, kuriame buvo girdima, kaip M. Shirilla „pakartotinai žemina Dominicą“. Teismo dokumentuose teigiama, kad ji, esą, grasino aštriu daiktu subraižyti jo automobilį ir nulaužti durų rankeną, kai vaikinas atsisakė ją įsileisti į savo namus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Karma nuo geliu Dievu

Problemos moterims del to kad megsta mirštančias gėles ir palaiko ju žudyma

dabar

mergos daug ziauresnes uz bernus, nepilnamete o jau 2 nuzude, kiek dar nuzudys, cia tik pradzia, uzdarytu i durnyna tiokia psiche

Buratinas

Tikriausiai vyrai ją baisiai ir ilgai kankino kad neistverus, ji nutarė žiauriai juos nubausti. Bet gali būti, kad ji baisi, baisi psichine ligonė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS