Kalifornijoje nukritus nedideliam lėktuvui žuvo penki žmonės | Diena.lt

KALIFORNIJOJE NUKRITUS NEDIDELIAM LĖKTUVUI ŽUVO PENKI ŽMONĖS

  • 0

Kalifornijos pietuose penki žmonės žuvo dvimotoriam „Cessna“ lėktuvui sekmadienį nukritus ant automobilių stovėjimo aikštelės.

Įvykio metu su vaikinu aikštelėje vaikščiojusi 20-metė Ella Pham (Ela Fam) interviu laikraščiui „Los Angeles Times“ pasakojo: „Pažiūrėjome į viršų ir pamatėme nosimi į priekį krentantį lėktuvą.“

„Buvo labai skaudu žiūrėti, kaip lėktuvas subyrėjo į gabalus“, – sakė mergina.

Pasak pareigūnų, nukritus lėktuvui žuvo penki juo skridę keleiviai, bet automobilių stovėjimo aikštelėje niekas kitas nenukentėjo.

Orlaivis „Cessna 414“ nukrito maždaug už 1,6 km nuo Johno Wayne'o (Džono Veino) oro uosto. Prieš avariją pilotas spėjo išsiųsti nelaimės signalą, nurodė Federalinės aviacijos administracijos (FAA) atstovė Arlene Salac (Arlin Salak).

Anot Orindžo apygardos priešgaisrinės tarnybos vadovo Steve'o Concialdi (Stivo Končaldžio), lėktuvas skrido į vieną oro uostą, esantį į pietryčius nuo Los Andželo ir rėžėsi į vieną vietos prekybos centro aikštelėje stovėjusį automobilį, kuriame žmonių nebuvo. Pareigūnas pridūrė, jog sudužimo vietoje nekilo gaisro, ir kad be keleivių niekas nenukentėjo.

Remiantis FAA duomenimis, lėktuvas buvo įregistruotas San Fransiske įsikūrusios nekilnojamojo turto bendrovės „Category III“.

Incidento aplinkybes tirs FAA bei Nacionalinė transporto saugumo komisija, pažymėjo A. Salac.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS