Lenkijoje apgadinta 10 JAV karinių mašinų | Diena.lt

LENKIJOJE APGADINTA 10 JAV KARINIŲ MAŠINŲ

  • 5

Lenkijos prokuratūra antradienį ėmėsi tirti incidentą, per kurį amerikiečių karinę techniką vežęs sąstatas kliudė geležinkelio statinį, pranešė visuomeninis radijas.

Incidentas įvyko pirmadienį šiaurės centrinėje Kujavijos Pamario vaivadijoje, Pamario Kovalevo miesto stotyje, esančioje maždaug už 25 km nuo Torunės. Sąstatas, vežęs 37 JAV karines mašinas, kliudė virš bėgių esančią geležinkelio konstrukciją; 10 mašinų buvo apgadinta, nurodė naujienų televizija TVN24.

"Nėra jokio pavojaus aptarnauti keleivius perone arba kliūčių traukinių eismui", - pirmadienio vakarą Lenkijos radijui sakė geležinkelių bendrovės PKP atstovas Miroslawas Siemieniecas (Miroslavas Semenecas).

Rajono prokuroras Jaroslawas Kosinskis (Jaroslavas Kosinskis) savo ruožtu sakė, kad tyrėjai aiškinsi, kas suklydo planuojant krovinio išdėstymą ant traukinio platformų.

Pasak jo, tankai ir kitokios karinės mašinos ant platformų buvo pastatytos per aukštai, todėl įvyko susidūrimas su geležinkelio konstrukcijomis. Šį tyrimą turėtų perimti karinė prokuratūra. Preliminariai iškelti įtarimai dėl netyčinio geležinkelio avarijos sukėlimo.

Pasak policijos, nustatyta, kad avariją patyrusio traukinio mašinistas ir visi įgulos nariai buvo blaivūs. Žmonės per šį incidentą nenukentėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Tam nekenčenčiam

Kiek žinau tai ruskiu kacapai visur kiša savo snukį,tai jie yra patys bjauriausi okupantai.

virginija

O ka jie tau padare, kad jau ju ir neapkesti ismokai ? Pienas nuo lupu dar nenuvarvejo, ar prisisiurbes iki "negaliu" ??? Duonos kasni is taves ateme ? Varvanosis - nekentejas, mat atsirado...

Anonimas

Matyt girtas bolekas krovė o ruskiui važiuok i rusija nereiks nekęsti tik manau jeigu kas tai ten pirmas nulektum kaip ir dauguma jusu rusu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS