Palestiniečių ministerija: Izraelio kariuomenė Vakarų Krante nužudė aštuonis žmones | Diena.lt

PALESTINIEČIŲ MINISTERIJA: IZRAELIO KARIUOMENĖ VAKARŲ KRANTE NUŽUDĖ AŠTUONIS ŽMONES

  • 4

Izraelio kariai per parą okupuotame Vakarų Krante nužudė aštuonis palestiniečius, sekmadienį pranešė palestiniečių sveikatos apsaugos ministerija.

Penki žmonės žuvo nuo Izraelio kariuomenės ugnies Dženine, pranešė ministerija, kai daug šarvuočių įsiveržė į miestą, kur neseniai įvyko daugiausiai aukų pareikalavęs Izraelio reidas Vakarų Krante per beveik 20 metų.

Medicinos šaltiniai naujienų agentūrai AFP pranešė, kad 15 žmonių buvo sužeisti, o liudininkai informavo, kad Izraelio dronas smogė Dženino pabėgėlių stovyklai.

Kiti liudininkai šeštadienį teigė, kad Izraelio armija apsupo Dženino viešąją ligoninę ir Ibn Sinos kliniką, o kariai apieškojo greitosios pagalbos automobilius.

Jie taip pat pranešė apie intensyvias kovas iš automatinių ginklų.

Izraelio kariuomenė pranešė, kad per naktį vykdė kovos su terorizmu veiksmus Dženino pabėgėlių stovykloje – palestiniečių ginkluotų grupuočių tvirtovėje teritorijos šiaurėje.

Ji pranešė, kad suėmė įtariamą išpuolio, per kurį rugpjūtį žuvo du izraeliečiai, vykdytoją.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pilietiškas

Ar palestiniečiai vėl nori brautis į izraeliečių namus ir skersti juos- turi apsiginti Izraelis nuo tokių Palestinos veiksmų!

Žydai žudo ne tik Gazoje

Bet ir okupuotame Vakarų krante. Nuo š.m. sausio 1d iki šiol ten nužudo kadien(!) po kelis palestiniečius. Spalio 7, neprasidėjo spalio septintąją.

Anonimas

Mazai,,,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS