Partrenkta ir dešimtis kilometrų keliu vilkta kalytė apgavo net pačią mirtį | Diena.lt

PARTRENKTA IR DEŠIMTIS KILOMETRŲ KELIU VILKTA KALYTĖ APGAVO NET PAČIĄ MIRTĮ

  • 1

Neįtikėtina istorija apie mirties išvengusią kalaitę. Viename Belgijos greitkelių šunytę partrenkė automobilis ir ji įstrigo bamperyje. Taip įkalinta lėkė ištisus dešimtis kilometrų. Nors kalytei lūžo koja, ji gyva ir džiaugiasi grąžinta namo šeimininkui.

Net ir su lūžusia užpakaline koja Cartouche vėl džiugiai šokinėja ant veterinaro stalo.

Sunku patikėti, kad Bretonės spanielė vis dar gyva po to, kas jai nutiko Naujųjų metų išvakarėse. Šeimininkas bėgiojo su dviem šunimis, kai vienas jų staiga dingo.

„Negalėjome jos rasti. Manėme, ji įkrito į kanalą ir nuskendo. Bet policija pranešė radusi ją automobilio buferyje. Nustebome. Matyt, jį nuklydo į greitkelį ir buvo partrenkta automobilio“, – kalbėjo šeimininkas Dirk'as Delancker'is.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Ji rasta įstrigusi buferyje, kyšojo tik galva ir priekinės kojos. Kalytė buvo partrenkta Vèrnėje, Belgijos šiaurės vakaruose, ir nulėkė 25 kilometrus iki kito miesto. Ten ugniagesiai nelaimėlę galop išvadavo iš bamperio ir nuvežė pas veterinarą.

Matyt, jį nuklydo į greitkelį ir buvo partrenkta automobilio.

„Jai buvo hipotermija, atviras kojos lūžis. Kyšojo kaulo gabalai. Viską sudėjome ir sutvarkėme koją“, – pasakojo veterinaras Koen'as Vandendriessche.

Veterinaras ją praminė Bumpy – įstrigėle į bamperį. Bet ji – kalaitė, kuri apgavo net pačią mirtį.

„Labai džiaugiamės galėdami vėl ją glostyti. Ir ateityje turėsime dar daug smagių akimirkų. Ji su mumis, ji gali žaisti su sesute. Jei ji eis tinkama kryptimi ir koja visiškai užgis, tai nebus jokių problemų“, – džiaugėsi šeimininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

SCIPAKAS.KAU.

Vat tai tokios liudnos su grazia pabaiga istorijos europoja,o pas mus nubaustu seimininka tris artus ir suneka atimtu geroves lt

SUSIJUSIOS NAUJIENOS