Policija: po šaudymo prie Izraelio ambasados Švedija stiprina Izraelio interesų apsaugą | Diena.lt

POLICIJA: PO ŠAUDYMO PRIE IZRAELIO AMBASADOS ŠVEDIJA STIPRINA IZRAELIO INTERESŲ APSAUGĄ

  • 6

Po šaudymo prie Izraelio ambasados Stokholme Švedija stiprina Izraelio interesų ir žydų bendruomenės šalyje saugumo priemones, penktadienį pranešė policija.

Ankstyvą penktadienio rytą pasigirdus šūviams, policija uždarė ambasados apylinkes ir atliko kratas keliuose Stokholmo rajonuose.

„Dėl įtariamų šūvių netoli Izraelio ambasados Stokholme policija imasi saugumo priemonių, (kad apsaugotų) Izraelio ir žydų turtą bei interesus visoje šalyje“, – savo interneto svetainėje paskelbė policijos departamentas.

Izraelio ambasadorius Švedijoje Zivas Nevo Kulmanas (Zivas Nevas Kulmanas) socialiniame tinkle „X“ padėkojo institucijoms „už jų skubią reakciją ir tyrimą, taip pat už sustiprintas saugumo priemones aplink mūsų ambasadą ir aplink žydų bendruomenes“.

Vasario mėnesį policija Izraelio ambasados komplekso teritorijoje rado daiktą, kuris buvo apibūdintas kaip pavojingas, o ambasadorius šį incidentą pavadino bandymu įvykdyti išpuolį. Švedijos žvalgybos tarnybos pradėjo tyrimą dėl „teroristinio nusikaltimo“.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

I lietuva ateina kalifato pasekejai ir lietuviams Alah akbar,ruoskite prie bazniciu savanoriu apsauga.kol jus saugosit save ir baznicias arabai tvatins jusu dukras anukes ir zmonas savanores.

Anonimas

Dusanskio pasekejai,grust jos atgal i sibira ir jokiu problemu.

jis

Prisileido babajų su savo politika, dabar turi didžiulių bėdų. Švedijoje per metus įvyksta bent 500 sprogdinimo teroro aktai, kai anksčiau apie tai net girdėti negirdėdavai. Babajus reikia išlydėti atgal į gazos ruožą, kodėl jų nenori kaimynai prisiimti kaip Egiptas? Todėl, kad dauguma jų yra laukiniai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS