Prancūzijoje dėl paslaptingų dūrių adatomis sulaikytas vyriškis | Diena.lt

PRANCŪZIJOJE DĖL PASLAPTINGŲ DŪRIŲ ADATOMIS SULAIKYTAS VYRIŠKIS

Prancūzijos prokurorai pareiškė kaltinimus 20 metų vyrui dėl naujų išpuolių panaudojant adatas, kurie nuo metų pradžios kelia policijos ir valdžios pareigūnų nerimą.

Vyras buvo sulaikytas ir apkaltintas sekmadienį, dvi dienos po to, kai maždaug 20 žmonių pranešė buvę subadyti per vieno televizijos koncerto filmavimą penktadienio vakarą Tulono paplūdimyje Prancūzijos Rivjeroje.

Viena moteris buvo paguldyta į ligoninę. Minioje kilus panikai dėl pranešimų apie dūrius adatomis, buvo iškviesta policija.

Įtariamąjį atpažino dvi moterys, pasak kurių, vyriškis kėsinosi jas užpulti. Suimtajam pareikšti kaltinimai dėl tyčinio ginkluoto užpuolimo sunkinančiomis aplinkybėmis, nurodė Tulono prokurorai.

„Dabartiniame tyrimo etape įtariamasis visiškai neigia visus kaltinimus, tačiau remdamasi liudytojų pareiškimais prokuratūra mano, kad užtenka įrodymų bylai pradėti ir perduoti jį teisėjui“, nurodė Tulono prokuroras Samuelis Finielzas (Samuelis Finjelzas).

Išpuoliai Tulone įvyko per televizijos kanalo TF1 laidos „Metų daina“ įrašą, kuris buvo transliuojamas šeštadienio vakarą.

Nuo metų pradžios gauta pranešimų apie mažiausiai 100 atvejų, kai jauni žmonės buvo subadyti adatomis naktiniuose klubuose ar šventiniuose renginiuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS