Rusijos ataka Odesoje pareikalavo aštuonių gyvybių, dar 20 žmonių sužeisti | Diena.lt

RUSIJOS ATAKA ODESOJE PAREIKALAVO AŠTUONIŲ GYVYBIŲ, DAR 20 ŽMONIŲ SUŽEISTI

  • 0

Rusijos raketų ataka Ukrainos Odesos uostamiestyje penktadienį pareikalavo aštuonių gyvybių, o dar 20 žmonių buvo sužeisti, pranešė pareigūnai.

Generalinė prokuratūra paskelbė, kad žuvusiųjų skaičius išaugo iki aštuonių, dar 20 žmonių patyrė sužalojimų. Iki šiol skelbta apie du žuvusiuosius.

Pasak šio pietinio Ukrainos regiono gubernatoriaus Oleho Kiperio, per ataką, be kitų, žuvo felčeris ir gelbėtojų tarnybos darbuotojas, atvykę į nelaimės vietą po sprogimo.

Gelbėtojų pranešime nurodoma, kad per rusų ataką Odesoje nukentėjo civilinė infrastruktūra, o likviduoti šio išpuolio pasekmių išvyko pagalbos tarnybos.

Gelbėtojai „pradėjo gesinti gaisrą, šalinti nuolaužas ir ieškoti aukų. Darbų metu priešas surengė dar vieną raketų ataką, per kurią žuvo gelbėtojas“, sakoma pranešime.

Preliminariais duomenimis, tarp sužeistųjų yra penki Valstybinės gelbėjimo tarnybos darbuotojai. Visiems nukentėjusiesiems teikiama būtina pagalba, nurodoma jame.

Smūgis taip pat apgadino dešimt privačių namų, degalinę, dujotiekį ir du priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo tarnybų automobilius.

Gairės: rusų ataka, Odesa, karas Ukrainoje, žuvusieji
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS