Turkijos kurorto naktiniame klube nušauta popdaininkė H. Tulu | Diena.lt

TURKIJOS KURORTO NAKTINIAME KLUBE NUŠAUTA POPDAININKĖ H. TULU

  • 1

Prie Bodrume - populiariame Turkijos kurorte prie Egėjo jūros - esančio naktinio klubo ketvirtadienį paryčiais buvo nušauta turkų popdaininkė Hacer Tulu ir žinomas verslininkas, praneša vietos žiniasklaida.

Prie Bodrumo Giumbeto rajone veikiančio naktinio klubo „Medusa“ nenustatytas skaičius užpuolikų ėmė šaudyti į verslininką, kelių naktinių klubų Bodrume ir Stambule savininką Mehmetą Ali Surensoy'ų, skelbia naujienų agentūra „Dogan“.

Per incidentą žuvo ir tuo metu klube buvusi H. Tulu. Kol kas nenustatyta, ar į dainininkę taikytasi tyčia, ar ją kliudė atsitiktinė kulka. Remiantis pirminiais pranešimais, linkstama manyti, kad atlikėja buvo atsitiktinė auka.

Žiniasklaidos žiniomis, H. Tulu apsilankymas naktiniame klube nebuvo susijęs su darbu - ten ji lankėsi su draugais. Kulka į atlikėją pataikė jai vos spėjus susimokėti už įėjimą.

Per šaudymą nukentėjo dar keturi žmonės. Praėjus kelioms valandoms po incidento policija kaimyninėje Manisos provincijoje sulaikė keturis įtariamuosius. Jie buvo atvežti į Bodrumą apklausti.

BBC teigimu, H. Tulu buvo laikoma perspektyvia atlikėja. Didžiausio pasisekimo sulaukė 2015-aisiais pasirodžiusi dainininkės baladė „Omur Torpusu“ - vaizdo įrašų platformoje „YouTube“ ji peržiūrėta daugiau kaip 4 mln. kartų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

Visame pasauly jau tuos 'dainuotojus' šaudo, tik Lietuvoje vis dar niūri gūduma.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS