Ukraina: pasienio upėje rasti dar trijų skenduolių lavonai | Diena.lt

UKRAINA: PASIENIO UPĖJE RASTI DAR TRIJŲ SKENDUOLIŲ LAVONAI

Ukrainos pasienio upėje Tisoje rasti dar trijų nuskendusių vyrų lavonai. Tai antradienį „Telegram“ kanale pranešė Ukrainos valstybinės sienos apsaugos tarnyba, kuria remiasi UNIAN.

„Apie baisų radinį vandenyje pasieniečiams pranešė vietos žvejys. Į įvykio vietą buvo iškviesti gelbėtojai ir policija. Paaiškėjo, kad žuvęs vyras – 28 metų amžiaus Ivano Frankivsko srities gyventojas. Bendradarbiaudami su kolegomis iš Vidaus reikalų ministerijos, pasieniečiai sužinojo, kad rasti dar du skenduoliai. Vienam iš žuvusiųjų buvo tik 20 metų“, – rašoma pranešime.

Pasieniečiai ragina ukrainiečius nerizikuoti savo gyvybėmis. „Nors Tisos vandens lygis nuslūgo, upė tebėra pavojinga“, – sakoma pranešime.

Kaip anksčiau pranešė UNIAN, gegužės 6 d. Tisoje buvo rasti iškart šeši nuskendusių žmonių kūnai. Keturi lavonai rasti Ukrainos pusėje, du – Rumunijos pusėje.

Gegužės 6 d. Ukrainos pasieniečiai informavo, kad iš viso Tisoje jau rasti 25 žmonių, kurie nuskendo,  nelegaliai keldamiesi per upę, lavonai.

UNIAN primena, kad, prasidėjus plataus masto karui, šaukiamojo amžiaus vyrai neturi teisės išvykti iš Ukrainos be leidimo. Dabar mobilizacinis amžius Ukrainoje – nuo 27 iki 60 metų.

Gairės: karas Ukrainoje, skenduoliai, upė, nelegalūs migrantai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS