Žiniasklaida: lietuviai Vengrijoje pateko į kraupią avariją | Diena.lt

ŽINIASKLAIDA: LIETUVIAI VENGRIJOJE PATEKO Į KRAUPIĄ AVARIJĄ

  • 14

Vengrijos žiniasklaida praneša, kad penktadienio vakarą Vengrijoje, netoli Kisunjomo kaimo, automobilis, kuriuo keliavo lietuvių šeima, pateko avariją – susidūrė su elniu, atsimušusiu nuo kitos transporto priemonės. 

Automobilį vairavęs lietuvis per avariją patyrė sunkius veido sužalojimus. Jo žmona ir mažamečiai vaikai – 7 metų dukra ir 12 metų sūnus – taip pat sužaloti, bet mažiau, praneša portalas 112press.hu.

Anot užsienio žiniasklaidos, elnią partrenkė kita, ne lietuvio vairuojama transporto priemonė, o prie BMW vairo sėdėjęs lietuvis tėvas neturėjo galimybės išvengti avarijos. Pirmasis gyvūną partrenkęs vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino, jis ieškomas.

Kaip praneša 112press.hu, keturių asmenų lietuvių šeima iš atostogų Kroatijoje vyko namo į Lietuvą. Lietuvių automobiliui važiuojant greitkeliu Vengrijoje, iš priešingos pusės važiavo nežinomos markės automobilis su vengriškais registracijos numeriais ir partrenkė priešais jį bėgusį elnią.

Elnias pakilo į orą ir atsitrenkė į lietuvių šeimos BMW priekinį stiklą, jį išdaužė. Elnias įskrido tarp vairuotojo ir šalia jo sėdėjusios žmonos, o tada trenkėsi į galinės sėdynės atlošą, tarp mažos mergaitės ir jos brolio. 

„Pirminiais duomenimis, BMW vairavęs lietuvis patyrė rimtus akių sužalojimus. Jo žmoną ir vaikus kliudė nuolaužos. Laimei, jų sužalojimai nėra rimti, tačiau prireiks laiko atsigauti po patirto šoko“, – rašoma portale, pasak kurio, ant vaiko sėdynės matyti kraujo ir gyvūno palaikų fragmentai.

Gyvūnas netrukus po susidūrimo nugaišo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Baisu keliauti per tą šlykščią vengriją ,okupantų draugeliai ,laižantys sėdynę putleriniams.

Kalbininkas

Gyvūnai miršta, žmonės gaišta.

Raso,kad

automobilis - pati nesaugiausia TP. Tiesa,niekur neraso,ka apie tai galvoja nukritusiu lektuvu keleiviai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS