„Ajax“ ir „Barcelona“ futbolininkai žengė į Čempionų lygos pusfinalį | Diena.lt

„AJAX“ IR „BARCELONA“ FUTBOLININKAI ŽENGĖ Į ČEMPIONŲ LYGOS PUSFINALĮ

  • 0

Pirmaisiais futbolo klubų Čempionų lygos pusfinalio dalyviais tapo Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) ir Barselonos „Barcelona“ (Ispanija) klubai.

Atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse antradienį „Ajax“ ekipa išvykoje 2:1 (1:1) įveikė Turino „Juventus“ (Italija) komandą.

28-ąją min. šeimininkų lyderis Cristiano Ronaldo išvedė savo ekipą į priekį, bet jau po 6 minučių rezultatą išlygino Donny'is van de Beekas. Vėliau Turino klubui nepavyko pateisinti favorito statuso, o 67-ąją min. pergalingą įvartį pelnė „Ajax“ kapitonas Matthijsas de Ligtas.

Pirmosios rungtynės Nyderlanduose baigėsi lygiosiomis 1:1.

Į pusfinalį „Ajax“ pateko pirmą kartą nuo 1997 metų. Tuomet pusfinalyje Amsterdamo ekipą eliminavo tas pats „Juventus“ klubas.

Pusfinalyje „Ajax“ žais su Londono „Totenham“ (Anglija) ir „Manchester City“ (Anglija) poros nugalėtoja.

Kitame ketvirtfinalyje Barselonos „Barcelona“ (Ispanija) savo aikštėje 3:0 (2:0) nugalėjo „Manchester United“ (Anglija) ekipą ir pateko į pusfinalį.

Barselonos komandos žvaigždė Lionelis Messis pirmajame kėlinyje per keturias minutes (16 ir 20 min.) pelnė du įvarčius ir praktiškai nulėmė ketvirtfinalio baigtį. Antrajame kėlinyje pasižymėjo Philippe Coutinho (61 min.).

Pirmąsias rungtynes Mančesteryje „Barcelona“ laimėjo 1:0.

Pusfinalyje Barselonos klubas žais su „Liverpool“ (Anglija) ir „Porto“ (Portugalija) poros nugalėtojais.

GALERIJA

  • „Ajax“ ir „Barcelona“ futbolininkai žengė į Čempionų lygos pusfinalį
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS