Ar nukraujavęs Paryžiaus klubas sustabdys „Manchester United“? | Diena.lt

AR NUKRAUJAVĘS PARYŽIAUS KLUBAS SUSTABDYS „MANCHESTER UNITED“?

  • 0

Po žiemos pertraukos į Europos stadionus grįžta UEFA Čempionų lyga. Šiandien ir rytoj vyks pirmosiose ketverios aštuntfinalio rungtynės.

Ypač didelį susidomėjimą kelia šiandien vyksianti „Manchester United“ ir Paryžiaus „Saint-Germain“ futbolininkų dvikova Mančesteryje.

„Raudonieji velniai“ pastaruoju metu rungtyniauja fantastiškai. Kai iš klubo pasitraukė treneris Jose Mourinho, o iš jo vairą perėmė Ole Gunaras Solskjaeras, ši Anglijos komanda šalies čempionate ir taurės varžybose nepatyrė nė vienos nesėkmės – laimėjo 10 mačų ir kartą sužaidė lygiosiomis.

Anglijos „Premier“ lygoje „Manchester United“ praėjusį savaitgalį pakilo į ketvirtąją vietą, kuri garantuotų kelialapį į kito sezono UEFA Čempionų lygą.

Tuo tarpu PSG ekipa turi rimtų problemų. Traumuoti yra abu puolimo lyderiai – Neymaras ir Edinsonas Cavani. Be to,  susižeidęs gynėjas Thomasas Meunier. Visi jie šiandien nepasirodys aikštėje.

Paryžiaus futbolininkai užpraėjusiame šios šalies pirmenybių ture 1:2 nusileido „Lyon“ klubui,  tačiau toliau tvirtai pirmauja – artimiausius persekiotojus lenkia 10 taškų.

„Manchester United“ ir PSG oficialiose rungtynėse tarpusavyje susitiks pirmą kartą. Paryžiaus ekipa Europos turnyruose svečiuose Anglijos klubą įveikė tik kartą per 10 paskutinių dvikovų – 2016 palaužė Londono „Chelsea“. Ketverios rungtynės prieš Anglijos komandas baigėsi lygiosiomis, o penkerios triumfavo šios šalies ekipos.

Antrajame Čempionų lygos etape, grupės varžybose, Paryžiaus komanda užėmė pirmąją vietą C grupėje. Prancūzijos ekipa aplenkė „Liverpool“, „Napoli“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“.

„Raudonieji velniai“ liko antri H grupėje. Jie į priekį praleido Turino „Juventus“, bet už nugaros paliko „Valencia“ ir Berno „Young Boys“ futbolininkus.

„Esame geros sportinės formos, pasitikime savimi ir dabar galime įveikti bet kokį oponentą. Žinoma, Neymaras ir E. Cavani PSG klubui yra labai svarbūs futbolininkai, bet kai iškrenta lyderiai, dažnai atsiskleidžia kiti. Be to, mums sunku nuspėti, kaip žais varžovai be savo dviejų žvaigždžių“, – kalbėjo „United“ strategas O. G. Solskjaeras.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvlaypremium.lt, „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+“ kanalai parodys visas ketverias šiandien ir rytoj vyksiančias rungtynes. Du mačus rodys TV6 televizija.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

vasario 12 d.

21.50 val. „Manchester United“ – PSG (tvlaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.50 val. „Roma“ – „Porto“ (tvlaypremium.lt, „TVPlay Sports+“, TV6);

vasario 13 d.

21.50 val. „Tottenham Hotspur“ – „Borussia“ (tvlaypremium.lt, „TV Play Sports“),

21.50 val. „Ajax“ – „Real“ (tvlaypremium.lt, „TVPlay Sports+“, TV6).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS