„Atlantas“ buvo arti pergalės, bet paskutinėmis sekundėmis praleido įvartį | Diena.lt

„ATLANTAS“ BUVO ARTI PERGALĖS, BET PASKUTINĖMIS SEKUNDĖMIS PRALEIDO ĮVARTĮ

  • 0

Antradienio vakarą A lygos 26 turo rungtynėse Klaipėdos „Atlantas“ savo stadione buvo arti pergalės prieš „Palangos“ komandą, tačiau praleido įvartį paskutinėmis sekundėmis ir rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1.

Rungtynių pradžioje aktyviau atakavo „Atlantas“ ir 12 minutę Marius Papšys susikūrė progą smūgiui, bet jį atrėmė Palangos ekipos vartininkas Antonas Cvetkovas.

Ilgainiui iniciatyva perėjo į palangiškių pusę. Aktyvus puolime buvo legionierius iš Nigerijos Godspoweris Aniefiokas, kėlęs grėsmę šeimininkų gynybai.

O sužaidus pusę valandos, Palangos komanda turėjo puikią galimybę. Vis tik Simono Urbio iš toli smūgiuotas kamuolys atsimušė į skersinį. Po dešimties minučių Valentinas Furdui mušė greta vartų.

Antras kėlinys „Palangai“ prasidėjo šaltu dušu. Jau 46 minutę po Jurijaus Zacharkivo perdavimo Deividas Lukošius iš dešinio krašto tiksliai smūgiavo į apatinį svečių vartų kampą  – 1:0.

Sutrikusi Palangos komanda dar kelias minutes gynėsi atsainiai ir klaipėdiečiai su pakiliai rungtyniavusiu D. Lukošiumi galėjo padidinti savo persvarą.

Rungtynių pabaigoje „Palanga“ stiprino pajėgas puolime, „Atlantui“ atsiverdavo šansai kontratakoms. M. Papšys turėjo progą įtvirtinti klaipėdiečių pranašumą, bet galingu smūgiu šovė virš vartų.

Palangos futbolininkams vis tik pavyko išsigelbėti. 5-ą pridėto laiko minutę Gvidas Juška baudos smūgiu pataikė į skersinį o prie kamuolio suskubęs Simonas Urbys galva nukreipė jį į vartus. Teisėjas netrukus užfiksavo lygiąsias 1:1.

Nepaisant to, klaipėdiečiai su 23 taškais išlieka 6-oje A lygos vietoje, 3 taškais lenkdami tą pačią „Palangą“. 6-oji vieta buvo minimalus „Atlanto“ tikslas, kai vasarą šį klubą ištiko krizė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS