C. Ronaldo keliasi į Turino „Juventus“ | Diena.lt

C. RONALDO KELIASI Į TURINO „JUVENTUS“

  • 0

Turino „Juventus“ (Italija) futbolo klubas įsigijo iš Madrido „Real“ (Ispanija) portugalą puolėją Cristiano Ronaldo.

Už penkis kartus geriausiu pasaulio futbolininku išrinktą 33-ejų metų portugalą Italijos klubas sumokės 112 mln. eurų. Su C. Ronaldo sudaryta sutartis iki 2022 metų.

C. Ronaldo į „Real“ atvyko 2009 metais ir su komanda du kartus tapo Ispanijos čempionu bei keturis sykius triumfavo Čempionų lygoje.

2016 metų Europos čempionas parašė atvirą laišką „Real“ gerbėjams ir šis buvo patalpintas oficialioje klubo svetainėje.

„Metai, praleisti Madrido „Real“ klube ir Madrido mieste, buvo turbūt laimingiausi mano gyvenime, - rašė C. Ronaldo. - Šiam klubui, miestui ir sirgaliams jaučiu didžiulį dėkingumą. Galiu tik padėkoti už meilę, kurios sulaukiau, tačiau jaučiu, kad atėjo laikas žengti į naują gyvenimo etapą, todėl paprašiau klubo leisti man išvykti. Prašau visų, ypač klubo gerbėjų, suprasti mano sprendimą“.

C. Ronaldo dėkojo komandos draugams, klubo vadovybei ir darbuotojams bei pridėjo, kad „Madrido „Real“ užkariavo mano širdį“.

Naujasis portugalo klubas - Turino „Juventus“ - dominuoja Italijoje ir paskutinius septynerius metus triumfavo šios šalies čempionate, tačiau labiausiai C. Ronaldo pagalbos italams prireiks Europos turnyruose. 2015 metų Čempionų lygos finale „Juventus“ pralaimėjo „FC Barcelona“ (Ispanija) komandai, o po dvejų metų - C. Ronaldo vedamam „Real“ klubui.

GALERIJA

  • C. Ronaldo keliasi į Turino „Juventus“
EPA-ELTOS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS