CONCACAF „Aukso taurės“ turnyre gali dalyvauti du „Sūduvos“ žaidėjai | Diena.lt

CONCACAF „AUKSO TAURĖS“ TURNYRE GALI DALYVAUTI DU „SŪDUVOS“ ŽAIDĖJAI

  • 0

Marijampolės „Sūduvos“ saugas Jeremy de Nooijeris su Kiurasao rinktine prasimušė į elitines CONCACAF (Šiaurės Amerikos, Centrinės Amerikos ir Karibų regiono čempionatas) varžybas - „Aukso taurės“ turnyrą.

Jame dalyvaus ir Kanados rinktinė, kuriai gali atstovauti Tosaintas Rickettsas.

Kiurasao rinktinė pirmavo CONCACAF Tautų lygos atrankos turnyre, tik per pastarąsias rungtynes netikėtai išvykoje 1:2 pralaimėjo Antigvos ir Barbudos ekipai. J. de Nooijeris žaidė visą mačą.

Pralaimėjimas lėmė, kad atrankos turnyre Kiurasao rinktinė (9 taškai per 4 rungtynes) užėmė 4-ąją vietą, tačiau vis tiek pelnė kelialapį į Tautų lygos A divizioną.

Aukščiau išsirikiavo tik visas rungtynes laimėjusios Haičio, Kanados ir Martinikos komandos. „Sūduvos“ puolėjas T. Rickettsas šį kartą buvo įtrauktas į Kanados rinktinės išplėstinį kandidatų sąrašą, tačiau kvietimo į rinktinę vis dėlto nesulaukė.

Per ketverias atrankos rungtynes J. de Nooijeris triskart žaidė visą mačą, o T. Rickettsas du mačus praleido tarp savo komandos atsarginių.

Kiurasao ir Kanados rinktinių sėkmingas pasirodymas Tautų lygos atrankos varžybose reiškia, kad vasarą jos abi dalyvaus CONCACAF „Aukso taurės“ turnyre. Į jį taip pat pateko Meksikos, Kosta Rikos, Panamos, Hondūro, JAV, Trinidado ir Tobago, Haičio, Martinikos, Bermudų, Kubos, Gajanos, Jamaikos, Salvadoro ir Nikaragvos ekipos.

CONCACAF „Aukso taurės“ turnyras vyks birželio 15-liepos 7 dienomis JAV.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS