C. Ronaldo nepavyksta atsikratyti prievartautojo šleifo: kas nutiko Las Vegase 2009 metais? | Diena.lt

C. RONALDO NEPAVYKSTA ATSIKRATYTI PRIEVARTAUTOJO ŠLEIFO: KAS NUTIKO LAS VEGASE 2009 METAIS?

Portugalijos futbolininkas, Saudo Arabijos klubo „Al-Nassr“ žaidėjas Cristiano Ronaldo vėl bus minimas teisme dėl išprievartavimo. Apie tai rašo news.sky.com

Pasak portalo, amerikietė Kathryn Mayorga ir vėl kreipėsi į teismą. Moteris teigia, kad futbolininkas ją išprievartavo 2009 m. Las Vegase viešbučio kambaryje ir sumokėjo jai 375 tūkst. dolerių už tai, kad ji tylėtų.

Futbolo žvaigždei atstovaujantys advokatai trečiadienį grįžta į teismą bylinėtis dėl pinigų už tylėjimą, kuriuos C. Ronaldo 2010 m. sumokėjo moteriai, apkaltinusiai jį išprievartavimu.

2018 m. K. Mayorga pirmą kartą kreipėsi į teisininkus kaltindama žinomą sportininką išprievartavimu. Tuomet C. Ronaldo paneigė visus kaltinimus, o 2022 m. birželį JAV apygardos teisėjas ieškinį atmetė, sprendimą paaiškindamas tuo, kad byloje buvo naudojami neteisėtai įgyti slapti dokumentai.

Šių metų rudenį K. Mayorga ir jos advokatai vėl pateikė ieškinį. Jie prašo 9-ojo JAV apygardos apeliacinio teismo peržiūrėti sprendimą dėl bylos nutraukimo ir atnaujinti civilinį ieškinį, kurį ji pirmą kartą pateikė 2018 m. Nevadoje. 

2018 m. spalio mėn. paskelbtame pareiškime Ronaldo sakė: „Neigiu man mestus kaltinimus. Išprievartavimas yra bjaurus nusikaltimas, prieštaraujantis viskam, kas esu ir kuo tikiu.“

Jo teisininkų komanda tuomet pareiškė, kad lytinis aktas įvyko abipusiu sutikimu ir kad konfidencialumo susitarimas neleidžia apie tai kalbėti nei jo komandai, nei K. Mayorga.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS