E. Jankauskas: geros rungtynės su stipriu varžovu | Diena.lt

E. JANKAUSKAS: GEROS RUNGTYNĖS SU STIPRIU VARŽOVU

  • 5

Lietuvos rinktinė beveik visas rungtynes sėkmingai kovojo su pasaulio čempionatui besiruošiančiais Irano futbolininkais, tačiau paskutinėmis minutės praleido įvartį ir nusileido 0:1.

Šiame mače rinktinės vairininkas Edgaras Jankauskas leido daugiau pasireikšti mažiau žaidusiems futbolininkams, kurie jo nenuvylė.

„Buvo geros rungtynės su labai stipriu varžovu, - sakė treneris. - Šiame mače pabandėme daug naujų žaidėjų ir jų debiutas buvo tikrai sėkmingas. Aišku, gaila, kad rungtynių pabaigoje praleidome apmaudų įvartį, neišnaudojome savo progų, kurių šįkart susikūrėme nemažai. Daug rungtynių iš eilės mums nepavyksta realizacija, meistriškumo trūkumas užbaigoant ataką. Rungtynes vertinu gerai, ne kasdien tenka susitikti su pasaulio čempionato dalyve“.

Lietuvos rinktinės aprangą pirmą kartą vilkėjo vartininkas Tomas Švedkauskas ir gynėjas Justinas Januševskis.

„Šiandien turėjome du debiutantus, kurie pirmą kartą žaidė rinktinėje, sėkmingos rungtynės jiems buvo. Aišku, kai nelaimi rungtynių, tai nuotaika prasta“, - sakė E.Jankauskas.

Treneris džiaugėsi, kad komanda daug laiko galėjo žaisti su kamuoliu: „Mes išnaudojome galimybę žaisti su kamuoliu, supratome kaip galime pereiti į ataką, buvo nemažai gerų atakų. Pasikartosiu, gaila, kad atakų nepabaigėme įvarčiais. Be įvarčių futbolas yra blankus ir, kad ir kaip gerai žaisi, futbolas sukasi aplink įvarčius. Mes norime mušti įvarčius ir mums reikia stipriai pasitempti“.

Kelias dienas stovyklavę Rusijoje, Lietuvos rinktinės žaidėjai sekmadienį perskris į Lenkiją, kur šios šalies sostinėje Varšuvoje birželio 12 dieną sužais paskutines kontrolines rungtynes su lenkais. Roberto Lewandowskio į priekį vedamiems lenkams tai bus palydėtuvės į planetos pirmenybes. Šį mačą nuo 19 val. tiesiogiai transliuos TV6 televizija.

GALERIJA

  • E. Jankauskas: geros rungtynės su stipriu varžovu
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

D.GRYBĘ - MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

kaimas

net nemoka losti futbolo

s0cer

ir vel jankausko fantazijos...mires reikalas su futbolu.nulis absoliutus...AA...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS