Medalių spindesys įkvėpė pergalei | Diena.lt

MEDALIŲ SPINDESYS ĮKVĖPĖ PERGALEI

„Labai reikalinga pergalė, nes žinojome, kad „Riteriai“ eis kaip į paskutinį mūšį. Jie kovoja dėl išgyvenimo“, - atsiduso Mindaugas Čepas. Jo diriguojami FA "Šiauliai" „Optibet A lygos“ ketvirtajį ratą pradėjo svarbia pergale prieš Vilniaus "Riterius".

Dėl bronzos medalių kovojantys šiauliečiai 28-ojo turo mūšyje sostinėje triumfavo 1:0 ir išsaugojo trečiąją poziciją A lygos rikiuotėje.

Pirmame kėlinyje atkarpomis iniciatyva priklausė tai vienai, tai kitai komandai. Sykį pavojingai smūgiavo Simonas Paulius, kiek vėliau Eligijus Jankauskas sukirto kamuolį į virpstą.

„Riteriai“ išsiskyrė epizodu, kai Mindaugo Grigaravičiaus spirtas kamuolys kamuolys atsimušė į skersinį, šiauliečiai buvo priversti neretai gintis ir nuo standartinių situacijų.

Po pertraukos svečiai žaidė kiek užtikrinčiau ir greitos atakos metu pelnė įvartį. 70-ąją minutę Jevhenas Jefremovas surado Eligijų Jankauską, kuris pelnė 12-ąjį įvartį šiemet.

Sostinės klubo situacija buvo sudėtingesnė, kadangi raudoną kortelę užsidirbo Francisco La Mantia. Šiauliečiai dvikovos pabaigą sužaidė užtikrintai ir džiaugėsi svarbiu laimėjimu.

Mindaugo Čepo kariauna turi 51 taškus ir rikiuojasi trečia, „Riteriai“ žengia dešimti su 15 taškų.

„Pirmajame kėlinyje mes turėjome daugiau progų, antrajame jie pataikė į skersinį. Per pertrauką paprašėme auklėtinių nusiraminti, kantriai ieškoti progų ir pasitikėti savo jėgomis. Gerai, kad įvartinėje atakoje Jevgenijus surado Eligijų, o šis meistriškai realizavo epizodą“, - kalbėjo M. Čepas.

 

GALERIJA

  • Medalių spindesys įkvėpė pergalei
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jadzė

10 vieta visai neblogai!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS