Kauno klubo vairą perėmė specialistas iš Brazilijos | Diena.lt

KAUNO KLUBO VAIRĄ PERĖMĖ SPECIALISTAS IŠ BRAZILIJOS

Pajėgiausiame Lietuvos salės futbolo klube Kauno „Vytis“ - permainos. Kauniečiai, besirengiantys UEFA futsal Čempionų lygos antrajam atrankos etapui, pakeitė keletą žaidėjų bei ekipos trenerį.

Prieš keletą dienų „Vytis“ abipusiu sutarimu nutraukė bendradarbiavimą su vairininku iš Ukrainos Pavelu Pikalovu. Nenumaldomai artėjant Čempionų lygos antrajam atrankos etapui, kauniečiams teko skubiai dairytis stratego. Juo sutiko tapti specialistas iš Brazilijos Luciano Mistura. Šis žinomas strategas, dirbęs su Brazilijos studentų rinktine, „Vyčiui“ padės paskutinėje pasirengimo UEFA turnyrui fazėje bei pačiose varžybose, o vėliau bus dairomasi nuolatinio trenerio.

Kauniečiai, prieš keletą savaičių įspūdingai laimėję pirmojo atrankos etapo turnyrą Jonavoje, gavo savaitę atostogų, o vėliau grįžo į treniruočių salę.

Jau ateinantį pirmadienį „Vytis“ išvyks į Slovakiją, kur pagrindiniame kvalifikaciniame etape jų laukia vietos klubas - Lučeneco MIMEL, Baku „Araz Naxçivan“ iš Azerbaidžano bei „Valletta“ iš Maltos. Į pagrindines varžybas pateks tik 8-osios grupės nugalėtojas.

Prieš atsakingą startą „Vytis“ sužaidė keletą kontrolinių rungtynių su Latvijos atstove „Nikars“ komanda. Mačas Rygoje baigėsi 5:4 latvių naudai, o Jonavoje 4:0 nugalėjo kauniečiai. Šioje dvikovoje „Vyčiui“ du įvarčius pelnė ekipos naujokas iš Brazilijos Barbosa, po sykį pasižymėjo jo tėvynainiai Rafa ir Ericsonas.

„Iš tiesu, kontroliniuose mačuose nekėlėme tikslo žūtbūt laimėti. Labiau norėjome suteikti progą pasireikšti mažiau rungtyniaujantiems žaidėjams, taip pat šlifavome komandos derinius. Iki išvykos ketiname sužaisti trečiąjį kontrolinį mačą, kuriame turėtų rungtyniauti dar vienas mūsų naujokas iš Brazilijos“, - pasakojo vienas „Vyčio“ vadovų Darius Gurskis.

Nauji žaidėjai turėtų pakeisti į Prancūzijos aukščiausiąją lygą išvykusį legionierių iš Kolumbijos Andresą bei trenerio karjerą Jonavoje tęsiantį Eisviną Utyrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Sirgsim

Sekmes Slovakijoje!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS