„Kauno Žalgirio“ futbolininkai įveikė „Palangą“ ir pavijo „Trakus“ | Diena.lt

„KAUNO ŽALGIRIO“ FUTBOLININKAI ĮVEIKĖ „PALANGĄ“ IR PAVIJO „TRAKUS“

  • 0

Antradienį A lygos 20 turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ futbolininkai išvykoje minimalia persvara 1:0 palaužė „Palangos“ komandą ir turnyro lentelėje toliau kopia aukštyn.

Tai buvo trečioji kauniečių pergalė per pastarąsias ketverias rungtynes.

Apmaudi klaida jau rungtynių pradžioje „Palangos“ komandai kainavo praleistą įvartį. 12 minutę Sigitas Urbys aikštės viduryje prarado kamuolį, o tuo pasinaudojęs „Kauno Žalgirio“ puolėjas Rokas Krušnauskas nurūko į priekį ir pelnė įvartį.

Netrukus klydo „Kauno Žalgirio“ vartininkas Deividas Mikelionis, kai išmušdamas kamuolį, pataikė į savo gynėją. Bet didesnių nemalonumų kauniečiai išvengė.

Sužaidus pusę valandos R. Krušnauskas galėjo įmušti dar kartą, tačiau smūgiuodamas laisvas galva nepataikė į vartus.

Kėlinio pabaigoje „Palangos“ saugas Simonas Urbys iš toli šovė greta virpsto. Netrukus šis palangiškis atsidūrė atakos smaigalyje, bet nesuvaldė kamuolio.

Po pertraukos Palangos futbolininkų spaudimas dar labiau didėjo. „Kauno Žalgirio“ gynėjai buvo priversti darbuotis prie savų vartų, saviškius ne sykį gelbėjo vartininkas D. Mikelionis.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos, „Kauno Žalgirio“ treneris Mindaugas Čepas nutarė apsidrausti ir vietoje puolėjo Joao Figueiredo į aikštę metė gynėją Tomą Snapkauską. Kauniečiams pavyko atsilaikyti ir iškovoti tris taškus. Po šios pergalės „Kauno Žalgiris“ pavijo ketvirtoje pozicijoje esančius „Trakus“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS