L. van Gaalas: nusileidome galingai futbolo šaliai | Diena.lt

L. VAN GAALAS: NUSILEIDOME GALINGAI FUTBOLO ŠALIAI

  • 1

Olandijos rinktinė pasaulio futbolo čempionato pusfinalyje po 11 metrų baudinių serijos 2:4 pralaimėjo Argentinai, tačiau olandų strategas Louisas van Gaalas pažymėjo, kad per rungtynes vyko lygus žaidimas.

"Manęs nedomina, ką žmonės kalba apie mane ir mano komandą. Taip, mums nepavyko sukurti daug progų įvarčiui pasiekti ir įmušti vienu įvarčiu daugiau nei varžovai. Reikia pripažinti, kad Argentinos rinktinė gynėsi itin gerai. Tačiau ir ji nesukūrė daug progų prie mūsų vartų. Rungtynės vyko subalansuotai, taktiškai brandžiai, buvo mažai progų įvarčiui pasiekti, nors žaidė tokios futbolo įžymybės kaip Arjenas Robbenas, Robinas van Persie, Wesley Sneijderis, Lionelis Messi, Sergio Aguero, Ezequielas Lavezzi", - L.van Gaalo žodžius cituoja portalas sport-express.ru.

Pasak Olandijos rinktinės stratego, jo komanda turnyre žaidė fantastiškai. "Niekas nesitikėjo mūsų matyti ne tik pusfinalyje, bet ir atkrintamosiose varžybose. Meksika, Kosta Rika - organizuotos, sunkiai įveikiamos komandos, bet Olandijos futbolininkai jas nugalėjo. Pusfinalyje mes nusileidome galingai futbolo šaliai Argentinai tik po 11 metrų baudinių. Baisus scenarijus, didelis nusivylimas. Labai gaila, nes žaidimas vyko lygiai", - tvirtino L.van Gaalas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Seijuri

Kažin, ar taip jau niekas nesitikėjo pamatyti Olandijos rinktinę atkrintamosiose varžybose. Gudrauja Van Galas, gudrauja pokštininkas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS